DEZVĂLUIRI: Ce-au pus la cale un fost șef ANRP și un om cu probleme penale

7 octombrie 2016 - 20:54 -


O întâlnire conspirativă între un fost şef ANRP şi un om cu mari probleme penale a fost dezvăluită de presă. Celebrul Stelu, unul dintre clienţii procurorilor DNA s-a văzut, în mare secret, cu Mihai Cristian Sebastian, actualul director al RAPPS.

Implicat în dosarul în care a fost inculpată şi Crinuţa Dumitrean, Stelu a fost şi el agăţat de către procurorii DNA, conform cancan.ro. Fostul ”vice” ANRP, Sebastian, şi despăgubitul Stelu-ANRP, s-au întâlnit conspirativ.

un fost șef ANRP MIhail Sebastian

Mihai Sebastian a fost omul care s-a ocupat personal de vilele de protocol ale lui Traian Băsescu (celebrele vile Lac 1, 2 şi 3), iar, prin 2011, a fost promovat ca ”vice” la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor (faimoasa, ca şi Stelu, ANRP – de fapt cele două nume sunt ca şi sinonime!). N-a rămas însă acolo decât o perioadă. Apoi, şi-a găsit loc ”la dreapta” lui Liviu Dragnea în Ministerul Dezvoltării (ca secretar de stat), pentru ca, într-un final, să se întoarcă la RA-APPS ca director executiv al Direcţiei Juridice, unde se află şi în prezent.

Din perioada în care a ocupat scaunul de ”vice” la ANRP (susţinut, afirmă anumite surse, de Dorin Cocoş), Mihai Sebastian (fost poliţist la Rutieră) a legat o prietenie cu Stelu, cel care a primit despăgubiri-record de 150 de milioane de euro de la Autoritatea pentru Restituiri. Iar prietenia lor s-a păstrat şi până azi.

Totul s-a întâmplat la o terasă, în Floreasca. Chiar dacă au vrut să se întâlnească precum în filmele cu mafioţi, fără să îi vadă nimeni, cei doi au fost daţi în fapt şi au fost surprinşi de paparazzi.

Citește și:

Victor Ponta sare la gâtul tehnocraților

Se pregătește demisia lui Victor Grigorescu? Care sunt motivele

Verdict de ”plagiat masiv” pentru Petre Tobă și Florentin Pandele

Adrian Gurzău scapă de arest

O mică victorie pentru Victor Ponta

Ce știe Crin Antonescu despre scandalul Kovesi-Ghiță

Iohannis, mesaj dur pentru politicieni înainte de alegeri


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *