Dezvăluiri revoltătoare ale antrenorului CSM București: „A fost un meci despre ura dintre România și Ungaria“

-


Returul dintre CSM București și Ferencvaros s-a jucat într-o tensiune maximum din cauza comportamentului fanilor care s-au aflat în spatele porților. Jocul a și fost oprit pentru câteva minute, după ce portărița Paula Ungureanu a reclamat acest comportament plină de ură.

Antrenorul lui CSM, suedezul Per Johansson, a dezvăluit pe pagina sa de Facebook câteva detalii greu de crezut despre atmosfera în care au jucat elevele sale.

Se pare că paharele cu care ultrașii maghiari au aruncat înspre portarul Paula Ungureanu nu ar fi conținut bere, ci urină, susține antrenorul.

„Meciul a depășit limita sportului, a fost mai mult decât un meci între CSM și Ferencvaros. A fost despre ura dintre cele două țări, una înfricoșătoare.”

„Portarul nostru, Paula, a primit un litru de urină în cap, zece monede şi trei brichete. 5.000 de nazişti şi fascişti au strigat: ‘Plecaţi acasă, animalelor, ţiganilor’!”.

„În Ungaria se mai ascunde cel mai rău model de xenofobie, iar fascismul este acceptat în proporție de 50 la sută” a dezvăluit, pe contul personal de Facebook, Per Johansson, calvarul trăit de CSM Bucureşti la Budapesta.

CSM a câștigat ambele meciuri cu Ferencvaros, din sferturile de finală Champions League. La începutul lunii mai, CSM București se va întoarce în Ungaria pentru meciurile cu Gyor, Vardar și Buducnost din Final Four.

(Foto: prosport.ro)

Citește și:

Handbal feminin: CSM Bucureşti s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *