DIICOT o caută pe tânăra care consuma substanțe interzise pe plaja din Mamaia

-


Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate şi DIICOT – ST Constanţa s-au autosesizat şi fac verificări pentru identificarea tinerelor care apar în imaginile în care o tânără este surprinsă consumând substanţe interzise.

Imaginile au fost filmate în timpul unei transmisiuni live a reporterilor Pro TV . Mai mulţi tineri români şi străini au ajuns la Spitalul Judeţean Constanţa după ce au consumat substanţe interzise în minivacanța de 1 Mai.

”În intervalul 30 aprilie-1 mai, jandarmii din cadrul Grupării Mobile Constanţa, aflaţi în misiune în Mamaia şi Vama Veche, au identificat 11 persoane care aveau asupra lor joint-uri, un plic autosigilant de aproximativ 35 de grame, cu muguri vegetali de culoare verde, 30 de pliculeţe autosigilante transparente cu substanţă vegetală de culoare verde, un ambalaj de staniol în interiorul căruia se aflau aproximativ 10 grame de de substanţă galben-verzui, şapte pastile de culoare roz şi verde, trei pliculeţe autosigilante din plastic cu cristale de culoare alb-gălbui şi galben-verzui, un plic cu pulbere albă,  două grindere metalice, un cântar şi  mai multe folii de staniol în interiorul cărora erau fragmente vegetale de culoare verde.

Cei surprinşi cu astfel de produse interzise sunt tineri cu vârsta cuprinsă între 22-37 de ani, care-şi confecţionau ţigarete artificiale (joint-uri).

„La vederea militarilor, tinerii au început să se agite şi au schimbat direcţia de mers. Au fost somaţi, s-au oprit şi li s-a făcut controlul corporal sumar”, spun reprezentanţii Jandarmeriei Constanţa.

Citește și:

Sindicatele din Sănătate, invitate din nou la discuții de premier


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.