Diva lui Pedro Almodovar, în spectacolul autobiografic al designerului Jean Paul Gaultier

-


Actriţa iberică Rossy de Palma, muza regizorului Pedro Almodovar, va juca în spectacolul autobiografic dedicat designerului francez, Jean Paul Gaultier, în perioada 21-31 martie, pe scena Folies Bergere din Paris, scrie AFP.

Descoperită de Pedro Almodovar,  vedeta iberică  a apărut în mai multe filme ale cineastului, ”Women on the Verge of a Nervous Breakdown”, ”Julieta”, ”Kika” şi ”The Flower of My Secret”, şi a defilat în cadrul mai multor prezentări de modă semnate de Jean Paul Gaultier.

”Fashion Freak Show”, un spectacol muzical grandios, unul dintre marile succese ale stagiunii pariziene, povesteşte parcursul artistic şi sentimental al lui Jean Paul Gaultier, traversând jumătate de secol de istorie a modei şi a culturii pop, într-o punere în scenă semnată de regizoarea franceză Tonie Marshall.

„Rossy face parte din familia mea. Frumuseţea sa atât de specială şi personalitatea sa efervescentă o transformă într-una dintre cele mai însufleţitoare muze”, a subliniat Jean Paul Gaultier, care a cooptat-o în spectacol şi pe Dita Von Teese, regina dansului burlesque, care şi-a făcut apariţia în câteva reprezentaţii din luna ianuarie.

”Fashion Freak Show”, care se va juca până pe 16 iunie, a avut deja 200.000 de spectatori, potrivit companiei de producţie care a anunţat demararea unui turneu internaţional.

Citeşte şi:

Celine Dion, în pericol să își piardă averea, după 30 de ani de carieră

 

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.