Doi părinți și-au dat pumni în fața propriilor copii. Micuții, traumatizați

-


Doi copii din Iaşi s-au certat din cauza unui leagăn dintr-un parc aflat între blocuri şi şi-au chemat taţii să le facă dreptate. Bărbații nu au ținut cont că de față le sunt și copiii și au început să-și care pumni unul celuilalt.

Copiii s-au certat şi unul dintre ei şi-a sunat tatăl, care i-a făcut observaţie celuilalt copil. La rândul său, şi acesta şi-a chemat tatăl. Supărat că cineva i-a făcut observaţie copilului lui, bărbatul a început să îl lovească cu pumnii şi picioarele pe celălalt adult.

Bătaia, filmată de un martor, a avut loc chiar sub privirile micuţilor, care au început să ţipe de groază.

Tatăl violent s-a ales cu dosar penal şi a fost reţinut de anchetatori pentru 24 de ore. Judecătorii au decis ca acesta să fie cercetat sub control judiciar pentru 60 de zile.

„Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi şi Secţiei 1 Iaşi au identificat un bărbat de 34 de ani, din municipiul Iaşi, bănuit de comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice cât şi lovirea sau alte violenţe. În urma cercetărilor efectuate s-a constatat faptul că, la data de 30 august, bărbatul de 34 de ani, în timp ce se afla pe o alee din faţa unui bloc din municipiul Iaşi, l-ar fi agresat cu pumnii şi picioarele pe un alt bărbat de 45 de ani, de faţă fiind şi alte persoane.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 31 august, acesta a fost reţinut de către poliţişti în baza unei ordonanţe, pentru 24 de ore, el fiind introdus în arestul Poliţiei Iaşi”, au precizat reprezentanţii Poliţiei, potrivit ZDI.

Individul nu este la prima abatere de acest fel. În trecut a atacat un şofer, după un incident în trafic, puverizându-i în ochi spray lacrimogen.

Citește și:

Învățătoarea Florentina Golea: Avem oare dreptul să fim demotivaţi? INTERVIU


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.