Dragnea, atac dur la Tudose

-


Liviu Dragnea speră ca Mihai Tudose să mai rămână premier al României.

„Am citit. Eu încă sper ca Tudose să rămână prim-ministru. Punct”, a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, vineri, la Bacău.

El se află în aceste zile  prin judeţele din Moldova, într-un turneu fulger pentru a se întâlni cu şefii organizaţiilor, înaintea şedinţei CEX unde premierul Mihai Tudose îşi va expune planul său de restructurare a Cabinetului.

La rândul său, deputatul „mitralieră”, Cătălin Rădulescu, a cerut întrunirea de urgenţă a CEX, pentru a-l debarca pe Mihai Tudose de la Guvern.

„Bravo, Carmen Dan, şah mat! Ca membru vechi, al partidului meu, PSD, solicit întrunirea de urgenţă a CEX -ului, pentru a hotărî, dacă, după ieşirea necontrolată şi nestatutară a premierului Tudose, mai susţinem echipa Tudose -Ciolacu la guvernare, şi dacă dupa ieşirile repetate în mass-media, contrare poziţiilor partidului, şi insubordonarea faţă de deciziile partidului, mai pot fi menţinuţi în funcţie, aceşti doi colegi, care nu au înţeles nici în ultimul ceas, că nu au ajuns prin niciun concurs în aceste funcţii, ci au fost puşi acolo de către partid şi ca să realizeze programul partidului”, a scris deputatul Cătălin Rădulescu pe facebook.

Potrivit acestuia, echipa Tudose-Ciolacu a afectat imaginea PSD în rândul electoratului social-democrat.

„Gravitatea susţinerii şefului Poliţiei Române, care e vinovat de foarte multe lucruri (care au culminat cu pedofilul poliţist, cunoscut de către acest domn Despescu ), asumat de colegul Ciolacu, mă determină să solicit CEX-ului cât şi colegilor parlamentari PSD retragerea sprijinului politic pentru echipa formată din colegii noştrii Tudose -Ciolacu, pentru afectarea imaginii partidului nostru în rândul electoratului PSD, pentru scandalurile repetate în spaţiul mediatic, pentru atacurile repetate împotriva unor colegi miniştrii (Rovana Plumb, Sevill Shaideh, Carmen Dan, Olguţa Vasilescu, Gabriela Firea ), pentru insubordonarea faţă de deciziile partidului şi faţă de Preşedintele partidului, pentru nedemiterea consilierului personal al premierului Tudose, domnul Piperea, care a cerut schimbarea preşedintelui Dragnea, şi pentru neasumarea legilor justiţiei”, a conchis  Cătălin Rădulescu.

Mai puteţi citi şi: Laura Codruţa Kovesi, acuzată de abateri disciplinare

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.