Dragnea cere un control la Președinție. Atac la Iohannis înaintea protestului diasporei

-


Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat joi seară, la România TV, că ministerul de finanțe ar trebui să facă un control la Administrația prezidențială pentru a vedea cum au apărut în plată 20 de milioane de lei imediat după conferința de presă de la Cotroceni în care președintele a acuzat tăierea bugetului instituției. Guvernul a rectificat negativ bugetul Președinției pe motiv că nu a cheltuit toți banii, însă Președinția susține că ar fi trebuit să fie tăiate două milioane de lei și s-au tăiat 11 milioane de lei.

”După conferința de presă, s-au introdus 20 și ceva de milioane de lei facturi. Dacă le țineau la sertar, nu era legal. Dacă le-au făcut atunci, trebuie văzut de ce. Trebuie să vedem unde au fost facturile alea. E obligatoriu să se facă un control, în câteva ore să vii cu 20 de milioane, ridică un semn de întrebare. Ministerul de finanțe ar trebui să facă controlul”, a spus Liviu Dragnea.

Liderul PSD a mai precizat că președintele ar fi dispus să dea jos Guvernul pentru ca noua lege a pensiilor să nu intre în vigoare.

”Iohannis este în stare să facă orice în această toamnă, să dea jos Guvernul, chiar și prin violență pentru ca această lege să nu intre în vigoare”, a declarat liderul PSD Liviu Dragnea, joi seară, la România TV, în timp ce prezenta prevederile noii legi a pensiilor.

În opinia lui Dragnea, Iohannis incită la violență, iar sigurul lui plan este să obțină un al doilea mandat.

”De la momentul alegerilor, Iohannis și gașca lui și prietenii lui de afară vor să dărâme acest guvern în mod neconstituțional. Normalitatea pentru Iohannis este să dea acest guvern jos, să rupă această majoritate parlamentară prin violență. În laboratoarele de la Cotroceni, unde se concep toate aceste proteste, unde se concep dosarele, acest laborator care dă ordine la statul paralel, sigur pregătește ceva foarte grav pentru a da acest guvern jos,

Au înțeles că legile justiției intrate în vigoare, Noile Coduri Penale intrate în vigoare, noua legii a pensiilor, parteneriatul public – privat, cele 21 de proiecte lansate în octombrie și noiembrie, l-au făcut conștient că în 2019 nu mai poate câștiga. Spuneți-mi un singur lucru bine făcut de Iohannis. A incitat tot timpul la proteste și la violențe”, a mai declarat Dragnea, cu o seară înainte de mitingul anti-PSD al diasporei la care sunt așteptați sute de mii de români.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.