Dragnea: „E un obiectiv major ca în România cât mai mulți copii să învețe să înoate”

-


Cele de mai sus sunt vorbele lui Liviu Dragnea, posibil viitor președinte al țării, la inaugurarea unui bazin olimpic la Focșani.

Pe zi ce trece observăm că guvernarea PSD, ori domnia cum i se mai spune, își face simțită prezența. Dacă era nevoie de o autostradă spre Focșani e un subiect discutabil, dar la cât de des se inundă Moldova e clar că e nevoie de bazine olimpice în toate orașele și satele din zonă.

Vorba aia, „dacă nu poți să ferești baba de apă măcar s-o înveți să facă pluta”.

Intrând în rolul de strateg geopolitic, îmi dau seama că vorbele lui Dragnea ascund multe altele. „Cât mai mulți copii să învețe să înoate” nu este o grijă a partidului pentru capacitatea de deplasare acvatică  a tineretului. D-aia nu mai poate Dragnea&Co. de stilul fluture al generației plătitoare de promisiuni electorale.

De ce n-a făcut Dragnea o pistă de alergat? Pentru că nu vrea ca tineretul să fugă. Unde să fugă? În vest? La Soros? Lasă, să stea aici. Să înoate. Vrei să scapi de România? Trebuie să te chinui. Contracurentului pe Dunăre, ori în Marea Neagră până unde poți. Dacă ești studios la bazinul olimpic din Focșani poate reziști până-n Marea Mediterană unde poți da cu capul de plutele improvizate ale sirienilor.

Nici asta cu înotatul nu-i o idee prea bună. Eu în locul lui Dragnea aș inaugura doar stadioane olimpice de poker, rumy și păcănele.

La ce-ți trebuie  o generație sănătoasă și sportivă? Da, îți rezistă mai mult, dar te și stresează mai mult dacă nu-i convingi că ești cea mai bună opțiune.

Dragnea, electoratul trebuie să fie precum smartphone-ul. Inteligent, dar să-l schimbi la doi ani că se învechește.

Citește și:

Un bărbat de 30 de ani a fost săltat pentru propagandă teroristă


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.