Dragnea, nervos după ce o jurnalistă ar fi „jignit-o” pe Vasilescu: „Cum să intre pe ușa din dos?” 

-


Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a spus unei jurnaliste luni seară, că „nu se poate abține” să întrebe cum a ajuns Olguța Vasilescu consilieră a premierului Dăncilă, „nici măcar săptămâna asta” (1-8 martie).

Jurnalista l-a întrebat pe președintele Camerei Deputaților cum comentează faptul că Vasilescu a intrat „pe ușa din dos” în Guvern. „Doamna Olguța Vasilescu a intrat în Guvern „pe ușa din dos”, să spunem, că e consilier, nu ministru”, a spus jurnalista, moment în care Liviu Dragnea i-a replicat: „Suntem între 1 și 8 martie. Voi, fetele, chiar nu puteți să vă abțineți în săptămâna asta? Cum să vorbești atât de urât de Olguța Vasilescu? Cum să intre pe ușa din dos?”
Jurnalista a continuat: „Adică nu a fost numită ministru. Ce o recomandă pentru funcția de consilier?”
Răspunsul lui Dragnea a fost că a Vasilescu este „pricepută” și el crede că decizia Vioricăi Dăncilă de a o numi consilier a fost „foarte bună”.
Liviu Dragnea a fost cel care, în weekend, a anunțat că Vasilescu a fost numită consilieră a premierului.
„Ceea ce o recomandă pentru funcția de ministru al Transporturilor… Este un om foarte aplicat, foarte priceput, primar al Craiovei, care a schimbat enorm de mult acel oraș, gestionând proiecte de infrastructură complicate, apoi la Ministerul Muncii este foarte pricepută, este un om care poate munci foarte mult și care poate ajuta primul-ministru cu informații și se poate implica și dinamiza anumite proiecte pe care Ministerul Transporturilor, în special, le derulează. Eu cred că decizia primului-ministru de a o coopta în echipa dumneai e una foarte bună și o susțin cu toată tăria”, a mai spus Dragnea, vizibil deranjat de întrebarea jurnalistei.
Lia Olguța Vasilescu a fost refuzată de președintele Klaus Iohannis și ca ministru al Dezvoltării și ca ministru al Transporturilor. Din poziția de consilier, ea se va ocupa de realizarea drumului Pitești-Craiova.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.