Dragnea, pe culmile populismului în războiul său cu Serviciile Secrete. Ce le-a „ordonat” lui Dăncilă și Teodorovici?

-


Preşedintele PSD, Liviu Dragnea le-a solicitat prim-ministrului Viorica Dăncilă şi ministrului de Finanţe, Eugen Teodorovici, să analizeze sumele alocate în proiectul de buget pentru serviciile secrete şi să realoce sume de la acestea către Sănătate.

„I-am rugat să analizeze sumele alocate serviciilor secrete. Cred că sume importante de aici pot fi realocate către Sănătate, de exemplu. Eu mă gândesc că un program de acordare gratuită pentru toţi copiii din România de vitamina D este tot un program de siguranţă naţională, program pentru diabet. Şi doamna prim-ministru împreună cu domnul ministru au spus că vor analiza. Dacă pot face în Guvern această modificare, dacă nu, eu sigur o să fac la Parlament cu amendamente”, a subliniat Liviu Dragnea, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD.

Întrebat dacă va mai cere un nou aviz de la CSAT, liderul PSD a subliniat că „Parlamentul nu cere aviz de la nimeni”.

La rândul său, deputatul PNL Ovidiu Raețchi  a ironizat jocurile de culise ale lui Liviu Dragnea cu ocazia ședinței CEx de astăzi de la Parlament.

”După cum arată lucrurile astăzi și după modul în care a început să facă mutările de deschidere aparatul de comunicare al PSD, Dragnea pare decis să o împingă pe Dancilă la prezidențiale. OK, știu, suna absolut ridicol, e normal să ne luăm câteva minute pentru a râde”, a scris  Ovidiu Raețchi.

Citește și:

Mesajul revoltat al colegei profesoarei înjunghiate: „Eu de astăzi nu mai tac”


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.