Dragnea și-a dat seama că-i din alt secol

-


Prezent la Înalta Curte pentru dosarul de instigare la abuz, Liviu Dragnea a oferit jurnaliștilor un moment demn de comedia franceză „Les Visiteurs”, film în care actorul Jean Reno călătorește în timp ajungând din Evul Mediu în zilele noastre.

 

Aflat în sala de judecată, Liviu Dragnea s-a panicat crezând că telefonul îi este ascultat. De ce? Pentru că pe ecran au apărut niște puncte pe ecran și mesajul „Se ascultă…”.

Ce s-a întâmplat? Google are o funcție banală care îți caută chestii pe net după ce ai glăsuit. Dragnea a apăsat pe simbolul de microfon și de acolo nemernicia.

Acum, sunt șanse mari ca Dragnea să fie atehnic. Ori teleportat din Evul Mediu. Ori de un umor cum nici grupul umoristic Monty Python n-avea. Dar urmărind derapajele sale și cohorta de urmăritori, aș merge pe un mix între primele două variante.

La întrebarea „Dragnea, iPhone?”, liderul PSD a răspuns „am”.

Când a văzut pentru prima dată un televizor cu ecran subțire, prins de un perete, Liviu a făcut o criză de isterie crezând că peretele din spate a fost spart pentru a băga tubul catodic. Foarte puțini social-democrați știu că liderul lor se chinuie în fiecare seară să lucreze pe laptop și să țină mileul în echilibru pe muchia subțire a ecranului.

Când a aterizat Dragnea în secolul ăsta s-a panicat îngrozitor. Mașinile mergeau prea repede pe lângă el, schimburile se făceau cu o hârtie ciudată, colorată, iar pe stradă puteai să mergi pe o suprafață dură, uniformă. Oare l-au crezut votanții PSD când a spus că-i ascultat? Absolut. Nu am nici măcar un dubiu.

Acum aștept ziua în care Dragnea va merge la România TV să anunțe că-l tot deranjează pe telefon una Siri, rudă cu Soros.

Citeşte şi:

Ce ar trebui să înţelegem din scandalul dintre preşedinte şi premier legat de mutarea ambasadei la Ierusalim

 

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.