Dragnea și Dăncilă, huiduiți la Iași. „Mi-a crăpat puțin coloana, dar tot dreaptă rămâne și merg în continuare”

-


Aproximativ cinci sute de persoane s-au strâns în faţa Teatrului „Luceafărul” din Iași şi au strigat „Hoţii” şi „Justiţie, nu corupţie” în timp ce liderul PSD, Liviu Dragnea, şi premierul Viorica Dăncilă au participat la Conferinţa Extraordinară a filialei judeţene.

 

Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă, însoţiţi de mai mulţi miniştrii, au ajuns, sâmbătă după-amiază, la Iaşi. Ei au mai scandat „PSD, ciuma roșie”, „Cuib de hoți și de mafioți”.

În timp ce Liviu Dragnea își susținea discursul, afară se scanda „Ieși afară, javră ordinară!”

Liviu Dragnea a reluat atacurile la opoziție și la președintele Klaus Iohannis, pe care i-a acuzat de „trădare de țară”. În opinia lui Dragnea, din cauza urii pe care o promovează Iohannis și liberalii a crescut violența în școlile din România.

Liderul PSD le-a transmis primarilor PNL că dacă își susțin propriul partid în alegeri vor ajunge „în sapă de lemn”.

În final, Dragnea a spus că el nu abandonează lupta și că încet, încet „adevărații penali” vor ieși la iveală.

Câteva declarații:

Am văzut că ne-a atacat pe sănătate. Să-i fie rușine. Uită cu cât cinism și câte spitale au închis ai lui, câte spitale am redeschis noi, câte investiții facem în spitale. Uită că noi acum avem contractat în fiecare spital județean cel puțin un RMN și un CT. Uită că am mărit salariile și nu mai pleacă medicii. Avem deja contractate o mie de incubatoare.

Uită ce a făcut Guvernul lui cu Cioloș împotriva agriculturii românești. Au stat 9 luni să nu dea subvențiile la agricultorii români. Au zis unii că avea legătură cu Franța și eu zic la fel. Când a fost Cioloș, Franța era pe primul loc la producția de porumb. Când am preluat noi guvernarea, România e pe primul loc la producția de porumb și de floarea-soarelui. O fi întâmplător?

Îți pui întrebarea serios: oamenii ăștia urmăresc interesele României sau nu? Eu cred că nu. În permanență violență, ură, venin. România a ajuns pe locul 3 la violența în școli. Până acolo se scurge acest venin.

Noi suntem pentru o Românie stabilă, sănătoasă, bogată, care să devină din ce în ce mai puternică.

Pot produce ei și aici afară un miliard de înjurături ca să acopere acest miliard de euro aduși pentru ieșeni? Niciodată! Oamenii simt că o duc mai bine.

Autostrăzile în România tot noi o să le facem și o să le facem cum trebuie, dar trebuie să spunem și niște lucruri care într-o dezbatere agitată nu se mai ascultă. Azi în sfârșit cei de la mediu au dat acordul pentru podul de la Ungheni.

La PNL, e un măscărici, am înțeles că a fost la noi în Teleorman. O să-i răspundem pe măsură. Și-a permis să jignească femeile. Îmi cer eu scuze. Numai un om frustrat, un om cu probleme urăște femeile.

USR e creat de securiști, PLUS e creat de doi si un sfert. Să-și asume. Cine îl poate crede pe Cioloș că e patriot când el a lucrat împotriva acestei țări? Un mincinos. Să-și asume ce a făcut când era militar în termen la Securitate.

Încet, încet, cu răbdate o să iasă la iveală adevărații penali din țara asta, care au jefuit cu milioane. Mai e puțin. Eu sunt convins că vom reuși să ducem această luptă până la capăt, cu toate atacurile împotriva mea. Mi-a crăpat puțin coloana, dar tot dreaptă rămâne și merg în continuare. Spuneți oamenilor adevărul, ce am făcut și care e alternativa. Noi am stat la guvernare doar 13 ani. Atâta au stat și ei. Oamenii trebuie să înțeleagă să nu se lase păcăliți de această manipulare bine plătită.

Citește și: „Căpușa acestei țări se numește Dragnea, nu Iohannis”. Băsescu îi ia apărarea președintelui


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.