Dragnea spune că PSD are o strategie pentru Cotroceni. Este exclus un candidat din afara PSD

-


Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seară, la România TV, că PSD are o strategie pentru Cotroceni, dar încă nu a desemnat candidatul pentru alegerile prezidenţiale, susţinând că este mult prea devreme. Dragnea a dat de înțeles că nu încape discuția să fie nominalizat un candidat din afara PSD.

 

„Nu am stabilit asta. PSD are o strategie pentru Cotroceni, dar încă nu şi-a stabilit candidatul, pentru că eu nu vreau să stabilim candidatul de acum (…) Strategie pentru prezidenţiale, pentru europarlamentare, pentru alegerile locale şi parlamentare normal că avem. E mult prea devreme”, a afirmat Dragnea.

Întrebat dacă va candida la alegerile prezidenţiale, în cazul în care PSD îi va cere, Dragnea a replicat: „Să ajungem acolo. Să fim sănătoşi”.

De asemenea, întrebat dacă PSD l-ar putea susţine pe Călin Popescu Tăriceanu la alegerile prezidenţiale, Liviu Dragnea a răspuns: „Vorba lui Olguţa: noi nu stabilirăm ce facem noi şi ne apucăm să susţinem pe alţii?”.

Dragnea a fost întrebat şi dacă PSD ar putea susţine un candidat la prezidenţiale din afara partidului, afirmând: „Nu prea. Ditamai PSD-ul? Ce naiba!”.

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a fost intrebat, luni, dacă ar putea fi candidatul partidului său la alegerile prezidentiale, el raspunzand ca e mult prea devreme pentru a se lua o astfel de decizie.

„Sunt la curent cu punctul de vedere al unora dintre colegi, care a fost exprimat public. (…) E mult prea devreme pentru a se lua o astfel de decizie. Oricum, o decizie în cadrul partidului va presupune o dezbatere prealabilă și forurile statutare ale partidului vor trebui sa ia o decizie privitoare la acest subiect. Dar astăzi e prematur ca să pot să fac o altă declarație”, a afirmat Tăriceanu, citat de News.ro.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.