Du-te, Dică, du-te!

-


Rămâne o enigmă de ce Becali încă își mai angajează executanți cu titlul de antrenori. Dar mai ciudat de atât e faptul că încă se mai găsesc oameni dispuși să urmeze orbește ordinele unui filosof practician.

După semi-eșecul cu Plzen

Becali a-nceput să-și dea în petec. A declarat că-l regretă puțin pe Șumudică, cealaltă variantă de antrenor pentru FCSB. Adevărul e că doar un parior înrăit precum Șumudică ar putea crede că-s cote mici să-l dezobișnuiască pe Becali de caracterul împărătesc. Între timp, Dică își numără zilele pe banca echipei pentru care a făcut meciuri grozave din postura de fotbalist.

Nu știu dacă e naiv,

ori se preface, dar ce a fost în capul lui când a acceptat postul? Să fie FCSB un club pe care e bine să-l treci în CV? Antrenorii care trec prin gara becaliană se prezintă la alte cluburi cu performanța de a lucra sub stres? „Poftim, am rezistat 8 meciuri cu Becali patron… deci pot face față la orice”.

După Dică cine urmează? Cine mai călărește speranța asta și se vede pupat pe frunte de patronul fericit că a câștigat Campionatul, Cupa și Liga Campionilor?

Exemplul viu al succesului

pare să fie Hagi. A plecat de la FCSB cu ouă și roșii aruncate după el. Că nu-i antrenor, că nu face, că nu drege. Și-a văzut liniștit de treabă, a crescut o echipă și are performanțe.

Din păcate, singurul avantaj al lui Becali este că are un rulaj uriaș de bani. Ăștia îi asigură fotbaliști, antrenori. Falimentul lui n-o să vină. Cel puțin nu ușor. Dar până atunci o să prostitueze total fotbalul românesc și va demonstra evidentul: toată lumea e de vânzare și toți au un preț.

Până atunci, du-te, Dică, du-te! Pleacă până nu te trezești aruncat. Pleacă acum, construiește o echipă de la 0 și, peste ani, o să câștigi campionatul în fața FCSB-ului antrenat de cine știe ce marionetă condusă de Becali.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *