Echipa tenismenei Petra Kvitova, în mare formă la turneul Tipsport Elite Trophy

-


Echipa Roz, condusă de Petra Kvitova, a obţinut, miercuri seara, trei victorii din tot atâtea posibile în ultima zi a turneului demonstrativ de tenis Tipsport Elite Trophy de la Prostejov (Cehia).

Katerina Siniakova a învins-o pe Kristyna Pliskova, componentă a Echipei Negre,  în două seturi, cu  scorul de: 7-5, 6-4, Barbora Strycova a dispus de Tereza Martincova cu în trei seturi, cu scorul de:  4-6, 6-3, 10-6, iar Barbora Krejcikova a învins-o surprinzător pe Karolina Muchova, în trei seturi, cu scorul de:  6-4, 3-6, 11-9.

Astfel, echipa surorilor Karolina şi Kristyna Pliskova, câştigătoare a primului turneu, de pe insula Stvanice, dominase primele două zile ale turneului de la Prostejov.

Tipsport Elite Trophy este o competiţie demonstrativă care reuneşte două echipe a câte şase jucătoare şi care se dispută în patru turnee, până la finalul lunii iulie. Următoarele etape vor avea loc pe insula Stvanice (11-13 iulie, 25-27 iulie).

O echipă primeşte un punct pentru fiecare meci câştigat, iar la finalul celor trei zile de competiţie echipa care a acumulat cele mai multe puncte va obţine victoria.

Petra Kvitova, Barbora Strycova, Ekaterina Alexandrova, Linda Fruhvirtova, Barbora Krejcikova şi Katerina Siniakova fac parte din prima echipă (Echipa Roz), iar în a doua se află Karolina Pliskova, Kristyna Pliskova, Nikola Bartunkova, Tereza Martincova, Marketa Vondrousova şi Karolina Muchova (Echipa Neagră).

Citeşte şi:

Antrenorul Serenei Williams, sceptic în eficienţa măsurilor anti-Covid 19 de la US Open. „E un pic de nebunie”


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.