Elveţia joacă la Fed Cup împotriva României fără cea mai bună jucătoare

-


Echipa Elveţiei de Fed Cup va disputa meciurile de calificare în Grupa Mondială împotriva României (21-22 aprilie) fără cea mai bună jucătoare, Belinda Bencic.

„Piciorul meu nu este deloc bine. Mă plimb în cârje, cu greu pot merge, este foarte dureros. Nu pot spune altceva. E oribil. Problema este la al treilea deget de la piciorul drept. Nu este o fractură de stres, aşa cum mulţi au scris. Există lichid în jurul osului şi este foarte dureros. Deci nu pot să fac nimic şi trebuie să fiu răbdătoare. Cred că trebuie să fac o pauză de patru până la şase săptămâni. Depinde de cât de gravă este durerea. Este clar că nu pot juca mai devreme. Oricum, am anulat urmatoarele turnee”, a declarat Belinda Bencic, pentru publicaţia elveţiană Aargaue Zeitung, potrivit gsp.ro.

Belinda Bencic (locul 71, WTA) este cea mai titrată jucătoare din lotul Elveţiei, dar accidentările repetate o ţin departe de terenul de tenis.

Aceasta a debutat în 2012 în Fed Cup și are 7 victorii și 4 înfrângeri. Belinda este considerată o jucătoare extrem de talentată, fiind supranumită noua „Martina Hingis”. Timea Bacsinszky este și aceasta incertă pentru întâlnirea cu România.

Dacă şi Bacsinszky va lipsi, Elveţia va conta pe două jucătoare tinere, fără experienţă: Viktorija Golubovic (locul 108, WTA) și Jil Teichmann (locul 137, WTA).

În cazul unei victoria împotriva Elveţiei, Simona Halep şi colegele sale din echipa de Fed Cup vor intra în sferturi unde ne aşteaptă Franța, SUA, Germania și Cehia (echipele care sunt în semifinalele ediției de Cupă Fed 2018).

Citeşte şi:

Simona Halep conduce detașat în vârful clasamentului WTA

 

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.