Emil Boc evită procurorii DIICOT în cazul Lucan

-


UPDATE 12.31: Primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc nu s-a prezentat, joi, la DIICOT și nu nici nu a comunicat motivul absenței sale, pentru a fi audiat în cazul medicului Mihai Lucan.

Procurorul de caz a decis să-l citeze pentru această dimineață pe primarul din Cluj, pentru lămuriri în cazul declarațiilor făcute de denunțătorul în cazul Lucan, un medic clujean devenit parlamentar.

Mihai Lucan este bănuit de delapidare și de constituirea unui grup infracțional organizat.

La rândul său, deputatul USR, Emanuel Ungureanu, a declarat, miercuri, la DIICOT că  medicul Lucan a fost ajutat de Emil Boc, care a fost operat la rândul său de acesta  şi pe care l-a avut consilier personal pe probleme de sănătate.

„El nu putea să facă busniss-ul numit Lukmed fără Emil Boc. O să vedeți în succesiunea de hotărâri de consiliu local cum se facilitează din ce în ce mai mult acest business numit de pacientți LucFurt. Domnul Boc a fost operat de profesorul Lucan și la clinica de stat, și la clinica privată. Domnul Boc l-a numit consilier personal, mă întreb și vă întrebați probabil toți, văzând ce personaj malefic este Lucan. Ma întreb ce anume l-a învățat domnul Lucan în calitate de consilier pe probleme de sănătate pe domnul Boc”, a spus Emanuel  Ungureanu.

Știrea Inițială: 

Primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc ar putea fi adus astăzi cu mandat la DIICOT, ca să fie audiat în cazul medicului Mihai Lucan.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.