Eurovision 2019. Madonna și Peony, pe aceeași scenă

-


Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision 2019, va urca pe scenă de pe poziţia a şasea, în a doua semifinală a competiţiei, care va avea loc pe 16 mai. Tot pe scena de la Eurovision va urca și Madonna, în ultima zi a concursului, pe 18 mai, când vor fi premiați câștigătorii.

Cântăreaţa pop a sosit în Israel, marţi seară, pentru a participa la finala Eurovision de la Tel Aviv, informează DPA.

Ea a sosit cu un avion proprietate a omului de afaceri israelo-canadian Sylvan Adams, cel care finanţează vizita artistei, estimată la aproape 1,3 milioane de dolari. Între timp, un purtător de cuvânt al Eurovision Song Contest a spus că artista nu a semnat încă contractul.

Peony, șanse de câștigare a concursului?

Piesa lui Ester Peony, „On a Sunday“, este cotată cu sub 1% şanse de a câştiga finala Eurovision 2019. Datele furnizate de casele de pariuri online, centralizate de site-ul eurovisionworld.com, indică locul 31 pentru reprezentanta României dintre cele 41 de țări participante.

Marele favorit la câştigarea Eurovision 2019 este Duncan Laurence, din Olanda, a cărui piesă „Arcade“ este cotată cu 22% şanse.

Ester Peony va lupta pentru un loc în finală cu reprezentanţi din Elveţia, Suedia, Irlanda, Austria, Moldova, Letonia, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia, Norvegia, Rusia, Olanda, Croaţia, Lituania, Malta.

De două ori, România a luat locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem – Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi – Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu – Atena, 2006).


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.