Fabulos. Ce nume va purta viitorul bebeluş al Ducilor de Sussex

-


Casele de pariuri îi invită pe britanici să parieze dacă Meghan Markle şi Prinţul Harry vor avea băieţel sau fetiţă şi ce nume va purta urmaşul Ducilor de Sussex, scrie ea.md.

 

Britanicii sunt siguri că Meghan Markle va naşte o fetiţă pe care o va chema Diana, astfel că pariurile au fost sistate, deoarece, dacă acest lucru s-ar adeveri, toată lumea ar avea de câştigat. În plus, locuitorii Albionului cred că Ducesa de Sussex va naşte mai repede decât momentul anunţat iniţial de oficialii Casei Regale, scrie The Mirror.

Cei care nu au pariat că bebeluşul Prinţului Harry şi al lui Meghan Markle se va numi Diana au fost de părere că fetiţa ar putea purta numele de: Alice, Victoria, Grace, Elizabeth, Frances şi Alexandra.

De asemenea, familia regală din Marea Britanie a anunţat anul trecut, la mijlocul lunii octombrie, că Meghan Markle este însărcinată şi că va naşte în primăvara acestui an, probabil în luna aprilie, însă surse citate de presă britanică spun că Ducesa de Sussex ar urma să nască în luna martie.

Citeşte şi:

Recursul compensatoriu. Pe cine dă vina ministrul Justiției

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.