Fericirea animalelor salvate de pe piața neagră, surprinsă în imagini! Fotografii cu puternic impact emoțional

-


Atunci când animalele sunt vândute pe piața neagră își pierd libertatea, sclipirea, fericirea și, în cazurile tragice, viața.

Un sanctuar din Agua Dulce, California, a colaborat cu un fotograf din Los Angeles pentru a arăta frumusețea și putera animalelor pe care au reușit să le salveze din această lume crudă, iar imaginile sunt de-a dreptul uimitoare.

Proiectul Wild Things Are, rezultat din colaborarea dintre sanctuarul Animal Tracks și fotograful Natasha Wilson de la De Anastacia Photography, prezintă diverse animale care erau destinate vânzării pe piața neagră, dar care, din fericire, inclusiv un serval african, maimuțe capucin și chiar și un cangur australian.

Acestea au fost fotografiate alături de modele ce au purtat costume colorate, iar în spatele lor s-a aflat un fundal care amintește de habitatele din care provin animalele.

În ciuda ororilor pe care le-au experimentat aceste creaturi, în imaginile realizate în cadrul proiectului Wild Things Are ele par pline de viață, fericite și liniștite.

Fotografiile au fost postate pe internet, iar utilizatorii rețelelor de socializare au fost încântați și le-au apreciat în număr mare.

Citește și: 

De ce nu ne putem abține din mâncat? Trei motive pentru care ne este tot timpul foame

Urmărește Jurnaliștii.ro și pe Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi și mai importante știri ale zilei!


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.