Firea închide din nou şcolile

- 1


Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, că vineri cursurile din şcolile Capitalei vor fi suspendate din cauza ninsorilor.

„Vom lua o decizie în ceea ce priveşte posibilitatea de închidere a şcolilor joi şi vineri. Ne-am pus problema, având în vedere că joi şi vineri ninge din nou”, a declarat  Gabriela Firea, la postul Antena 3.

La rândul său, directorul ANM, Elena Mateescu, a declarat la postul Antena 3 că joi şi vineri vor fi precipitaţii sub formă de ninsoare moderate cantitativ şi ger.

„Joi dimineaţa va fi ger, iar în noaptea de joi spre vineri vor fi precipitaţii moderate cantitativ, predominant sub formă de ninsori. Joi noaptea şi pe parcusul zilei de vineri o să avem din nou cantităţi importante, predominant de ninsori. Treptat, în noaptea de joi spre vineri, vor fi condiţii care vor favoriza viscolirea stratului de zăpadă. În această după-amiază, vom transmite o prognoză specializată pentru capitală, pentru că joi şi vineri urmează un episod mai degrabă de iarnă”, a adăugat Elena Mateescu.

La sfârşitul lunii februarie, Gabriela Firea a mai suspendat cursurile şcolilor din capitală sub pretextul codului portocaliu de ger şi ninsoare.

Citeşte şi:

Alerta meteo de ninsori şi ploi se prelungeşte

 

 

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 1 comment
bookmark icon

One thought on “Firea închide din nou şcolile

  • De cacao.Nu inteleg de ce nu le lasa deschise exact pentru cei care NU au unde duce copiii?!?! De fapt e un favor profesorilor. Fiindca cei care au cu cine ii lasa,nu ii duc oricum
    … Sa ii ducem.la.primarie then…

    0

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.