Astăzi începe ”Școala tv”. Primele lecții vor fi destinate preșcolarilor

-


Primarul municipiului Bucureşti, Gabriela Firea, a anunţat că, de duminică, de la ora 12.00, începe o serie de cursuri video în cadrul proiectului Şcoala Tv, primele lecţii urmând să fie destinate preşcolarilor din grupa mare, iar de săptămâna viitoare elevii claselor primare vor putea urmări lecţii live.

“Astăzi, de la ora 12.00, încep o serie de cursuri video în cadrul proiectului Şcoala Tv. Primele lecţii vor fi destinate preşcolarilor din grupa mare, care vor putea urmări o oră de matematică şi una de abilităţi practice. Lecţia va fi susţinută live, începând cu ora 12.00 pe platforma www.hubproedus.ro. De săptămâna viitoare şi elevii claselor primare vor putea urmări lecţii live, cu recapitulări, exerciţii practice şi informaţii din materia la zi”, a declarat Gabriela Firea.

Potrivit acesteia, fiecare lecţie se va încheia cu teme pentru acasă pe care elevii le vor putea lucra împreună cu părinţii.

Primăria Capitalei, prin Proedus, lansează platforma de e-learning – www.hubproedus.ro, la care pot avea acces zeci de mii de elevi bucureşteni.
Platforma oferă peste 2.000 de ore de invăţare, din 10 domenii diferite, în mediul online:

• Limbi străine (Engleză, Franceză, Germană, Spaniolă şi Italiană)
• Management ( Managementul afacerilor, Management de proiect şi leadership)
• Dezvoltare personală (Public speaking, Invaţă să înveţi).

Fiecare domeniu cuprinde 10 şedinţe de curs. Participanţii pot accesa oricare dintre cursuri în funcţie de vârstă, nivel de pregătire şi preferinţă.

Citește și:

 Papa Francisc va oficia toate slujbele de Sfintele Paști în absența credincioșilor


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.