Firea vrea să majoreze tarifele de parcare

-


Consiliul General al Primăriei Muncipiului Bucureşti va dezbate în şedinţă din 28 martie, o iniţiativă a edilului Capitalei, Gabriela Firea, care prevede ca începând cu 1 iunie tarifele orare de parcare să se majoreze cu peste 60%.

 

Compania Municipală Parking SA se va ocupa de gestiunea şi administrarea parcajelor din Capitală, potrivit proiectului iniţiat de Gabriela Firea, scrie realitatea.net.

Astfel, dacă consilierii muncipali vor vota iniţiativa primarului general al Capitalei, tarifele orare la parcare vor fi următoarele:

– 2,5 lei/oră, TVA inclus – tarif unic de luni până vineri în intervalul orar 06,01-19,00, cu extindere în zonele unde numărul de vizitatori este mare. Până acum, tariful de parcare era de 1,5 lei/h, scumpirea este de 66%.

– 1,5 lei/oră, TVA inclus – în zilele săptămânii, în intervalul ora 19,01-06,00 (în zonele unde nu se aplică extinderea de mai sus).

– 5 lei/oră, TVA inclus – de luni până vineri în intervalul orar 6,01-19,00 pentru locurile de parcare rezervate şi achitate în avans în baza unui contract

– 80 lei/lună + TVA – tarif preferenţial pentru riverani.

De asemenea, tariful pentru serviciul de blocare/deblocare a autovehiculelor va fi de 200 lei/bucată + TVA, iar contractul este prevăzut cu o valabilitate de patru ani.

Nu vor face obiectul contractului parcajele amenajate pe terenurile proprietate privată a persoanelor fizice şi juridice şi nici parcajele publice de reşedinţă sau parcajele de reşedinţă administrate de primăriile de sector.

Delegatul va avea obligaţia de a plăti delegatarului o redevenţă anuală reprezentând 10% din profitul net.

Citeşte şi:

Toader se duce la Belgrad după fugarul Ghiţă

 

 

 

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.