Fiscul, pe urmele Simonei Halep. Obiectul executării silite, necunoscut

-


Fostul lider mondial al WTA, Simona Halep (locul 2, WTA) are probleme cu ANAF-ul, iar sportiva noastră a contestat, la Judecătoria Constanţa, un titlu executoriu emis de Fisc.

Contestaţia la executarea silită dispusă de ANAF pe numele Simonei Halep a fost înregistrată în februarie 2020 pe rolul Judecătoriei Constanţa, dar încă nu au stabilit un termen de judecată, scrie digi 24.

În momentul de faţă, la Judecătoriei Constanţa este înregistrat dosarul civil 3.940, prin care Simona Halep contestă executarea silită, iar executarea acesteia este necunoscută. Initimat în dosar este Ministerul Finanţelor Publice – Agenţia Naţională de Administrare Fiscală – Direcţia Regională a Finanţelor Publice Galaţi – Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa.

Până la reluarea meciurilor din circuit, Simona Halep și-a anunțat deja prezența la turneul de la Stuttgart, din mai 2021. În acest sens, Anke Huber, directorul sportiv al turneului din Germania, a confirmat prezența Simonei, despre care a mai spus că este nerăbdătoare să joace iar tenis. ”Simona,(n.r. care anul trecut, 2019 nu a putut participa din cauza unei accidentări),este nerăbdătoare să joace iar tenis”, a subliniat Anke Huber, pentru publicația Kicker.

Circuitul profesionist WTA și ATP a fost suspendat până pe 13 iulie, fapt care a determinat şi anularea turneului de Mare Şlem de la Wimbledon. Sportiva noastră este considerată cea mai bună jucătoare din lume pe zgură şi va porni cu prima şansă la Roland Garros 2020-ediția din toamnă.

Citeşte şi:

Cahill a lăudat-o din nou pe Simona. „Este o domniță, dar are o inimă uriașă și voință incredibilă”


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.