Floricica Dansatoarea, al IV-lea trandafir din PSD

-


Vă mai amintiți de Floricica Dansatoarea? Această Ana Ipătescu a social-democrației care acum puțin timp urla din toți plămânii la poarta lui Iohannis. Revoluționara (neasumată) a PSD-ului și imaginea răzvrătirii împotriva binomului, trinomului, trigonului și tuturor celorlalte amenințări.

Dacă părinții tăi au protestat pro-PSD alături de ea îți înțeleg rușinea și dorința de a-ți schimba numele de familie, cetățenia și implicit sexul. Cunosc tineri care au fugit de acasă după ce și-au surprins părinții urmărind emisiunea lui Capatos. Dar să-i mai vezi la braț cu Floricica Dansatoarea…

Recent, pe Facebook, a apărut un clip de câteva minute în care revoluționara PSD dansează într-un parc din București. Nu vă imaginați că a intrat kizomba-n ea și învăța tinerii cum să se miște pe ritmurile vieții.

Floricica făcea ce știe de la partid. Mișca zona fesieră spre deliciul maselor adunate ca la circ. Vă invit să lăsați siluța și pudibonderia pentru a admira cele două minute de show public. Vă rog, fără jenă, viața pute. Treceți peste.

E frumoasă România reală? Vă place?

Mi se pare minunat să-ți trimiți copilul în parc la aer curat și socializare și el să se întoarcă acasă cu impresia că florile dansează libidinos, că oamenii (universal valabil) apreciază asta și că nu există lege împotriva chiloțărelii publice.

E grozav să nu existe un organ care să se sesizeze cu privire la astfel de imagini. Poate că organul legii este precum cel caracterizat de Florica Dansatoarea în clip. Să vă reamintesc? „E moale!”.

Evident că Floricica nu-i caracteristică pentru toți social-democrații. Unii sunt bieți pomanagii, săraci cu duhul, ori debusolați electoral. Floricica Dansatoarea e doar rezultatul iubirii dintre mustața lui Dragnea și tunsoarea Vioricăi Dăncilă.

Citește și:

Avortul inteligenței la români


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.