Floyd Mayweather lasă boxul profesionist pentru MMA

-


Fostul campiona la box profesionist, Floyd Mayweather Jr. a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, că va lupta în Japonia, pe 31 decembrie, într-o gală de arte marţiale mixte (MMA), în care îl va întâlni pe reprezentantul ţării gazdă Tenshin Nasukawa, scrie lequipe.fr.

 

 

În vârstă de 41 de ani, Floyd Mayweather a făcut istorie în boxul profesionist, câştigând cinci titluri de campion mondial, iar în cele 50 de meciuri disputate la profesionism nu a pierdut niciodată.

„Voiam să fac ceva diferit. Voiam să-mi arăt calităţile în afara Statelor Unite şi să particip la o luptă specială. În ceea ce priveşte categoria de greutate şi regulile, le vom stabili în săptămânile următoare”, a declarat Floyd Mayweather.

Acesta nu a mai evoluat în MMA, dar a luptat şi a câştigat meciul disputat cu o vedetă a acestui stil, irlandezul Connor McGregor, după regulile boxului profesionist.

Înfruntarea lui Floyd Mayweather cu japonezul de 20 de ani va avea loc la Saitama, fiind organizată de compania japoneză RIZIN Fighting Federation.

Citeşte şi:
Simona Halep, Doctor Honoris Causa al unei prestigioase universităţi din România


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.