FOTO Autoritățile din Kuwait au prins un porumbel și au rămas uimite! Este incredibil ce transporta pasărea

-


 

Îți aduci aminte de poveștile despre porumbeii voiajori care transportau mesajele urgente în era în care tehnologia era doar un vis? Aparent, astăzi, acele mesaje au fost înlocuite cu droguri.

Infractorii devin din ce în ce mai creativi, iar polițiștii se luptă din greu pentru a ține pasul cu ei și a stopa infracțiunile. Dar asta nu înseamnă că oamenii legii nu sunt uimiți de ceea ce se întâmplă.

De exemplu, autoritățile din Kuwait au prins, în urmă cu o lună, un porumbel voiajor care transporta o încărcătură dubioasă. Când au deschis săculețul atașat pe spatele lui, polițiștii s-au rămas cu gura căscată. Săculețul era plin cu droguri, pastile ecstasy. Nu mai puțin de 178 de astfel de pastile transporta pasăre, care, se pare că ar fi plecat din Irak.

Oamenii legii susțin că porumbeii sunt folosiți din ce în ce mai mult pentru trafic internațional de droguri, precum cocaină sau ecstasy. Motivele pentru care infractorii apelează la aceste păsări sunt abilitatea lor de a zbura aproximativ 150 de kilomentri fără să se oprească și, totodată, abilitatea de a căra până 10% din greutatea lor corporală.

Citește și: 

România, în top 10 țări din SEE cu cele mai mari contribuții sociale! Costul muncii, uriaș

Urmărește Jurnaliștii.ro și pe Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi și mai importante știri ale zilei!


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *