FOTO. Cine este cel mai urât câine din lume? 19 patrupede au participat la competiţia din California

-


Câinele „Scamp the Tramp”,  un metis cu blana rară şi ciufulită şi ochi bulbucaţi, a primit titlul de cel mai urât câine din lume în urma unui concurs de „frumuseţe” care a avut loc vineri seară, în localitatea americană Petaluma din California, scrie Associated Press.

 

sursa foto: apnews.com

19 câini au concurat la cea de-a 31-a ediţie a concursului, al cărei mare premiu constă în suma de 1.500 de dolari şi o excursie la New York pentru patruped. şi proprietarul său, cei doi urmând să apară şi în emisiunea „Today Show” de pe postul TV NBC. De asemenea, proprietarul câinelui câştigător primeşte suma de 1.500 de dolari pe care să o doneze unor adăposturi pentru animale abandonate.

„Scamp the Tramp” (n.r. pramatia) a fost salvat de pe stradă, în 2014, de Yvonne Morones.

Podiumul a fost completat de Wild Thang, un pekinez cu limba lungă, deţinut de Ann Lewis din Los Angeles, şi de Tostito, un chihuahua cu urechi inegale şi limba căzută deţinut de Molly Horgan din Falmouth, Maine.

În 2018, titlul de cel mai urât câine din lume a fost câştigat de Zsa Zsa, un buldog englezesc cu limba atârnând până la piept. Organizatorii spun că animalele înscrise în concurs sunt evaluate în funcţie de urâţenia naturală, atât pentru rasele pure, cât şi pentru cele mixte.

Concursul are rolul de a atrage atenţia asupra importanţei adopţiilor, având în vedere că multe dintre animale provin din adăposturi şi crescătorii de câini.

Citeşte şi:

Cea mai importantă actriţă în viaţă, la borna celor 70 de ani. O carieră completă, răsplătită cu 3 Oscaruri

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.