FOTO. Detalii șocante în cazul fetelor dispărute în Caracal. Alexandra ar fi sunat la 112. Rămășite umane în casa unui suspect

-


Mai multe rămăşiţe umane au fost găsite în locuinţa unui fost mecanic auto din Caracal, percheziţionată vineri. Rămăşiţele au fost trimise la expertiză. Anchetatorii vor să stabilească dacă acestea aparțin celor două fete din Caracal dispărute la interval de trei luni una de cealaltă.

UPDATE: La fața locului au fost descoperite și câteva bijuterii, potrivit Digi24.

„Conducerea Poliției Române a dispus trimiterea unei echipe mixte de specialiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale și Institutului Național de Criminalistică, pentru a sprijini cercetările desfășurate de colegii din Olt cu privire la cazul de la Caracal.

Toate activitățile se desfășoară sub coordonarea unui procuror”, a informat Poliția Română.

„Bărbatul este în custodia Poliției și va fi audiat. Toate audierile se desfășoară în sub coordonarea unui procuror”, a declarat Georgian Drăgan, purtător de cuvânt IGPR.

Surse din rândul anchetatorilor, citate de „Adevărul”, spun că Alexandra Măceşeanu, adolescenta de 15 ani dată dispărută miercuri, 24 iulie, ar fi reuşit să sune joi-seara la 112, dând indicii despre locul în care se află, respectiv în casa unui bărbat în vârstă de 65 ani din Caracal, fost mecanic.  Bărbatul locuieşte singur, copiii şi soţia fiind în Italia.

Foto: Viorel Teacă Polițist

„Au găsit hainele în casă la el. Îl cunosc de când eram copil, un om respectuos, saluta, ce să vă zic, un om care nici prin cap nu-ţi trecea că ar putea să facă asta. Îşi luase de curând o dubă, se ocupa cu târgurile, cumpăra dintr-o parte şi vindea în alta: păsări, porumbei, ce-i cădea la mână ieftin, cumpăra şi vindea în alte târguri“, spune o sursă, citată de „Adevărul”.

„Fata dispărută de la Dobrosloveni a sunat aseară, a anunţat: mă aflu într-o casă mare, veche, aproape părăsită, iarbă multă în curte, boscheţi şi are doi câini lupi, e într-un service. În momentul acela el i-a luat telefonul: «Cu cine vorbeşti?». Era un telefon cu botoane, ce se vorbeşte aici. Iar când a închis, cei de la 112, sau eu ştiu cum sa-ntâmplat, au localizat apelul. După telefon au venit la adresă, dar nu a intrat absolut nimeni, pentru că dimineaţă la ora 4.00 se auzea – «Lasă-mă, că mă omori! Lasă-mă, că mă omori!». Au sunat vecinii la 112, au venit 3-4 echipaje de poliţie şi s-au plimbat pe stradă prin faţa curţii până la ora 6,00. La ora 6,00 au intrat în curte pentru că atunci au obţinut mandat de percheziţie. Alexandra le-a spus la telefon că este fata răpită când aştepta o maşină de ocazie“, a mai spus sursa citată.

Poliţiştii au descins vineri-dimineaţă la o locuinţă din municipiul Caracal, în dosarul deschis în urma dispariţiei adolescentei Alexandra Măceşeanu. La adresa percheziţionată s-ar fi găsit, într-un incinerator artizanal, oase calcinate, despre care poliţiştii vor să afle dacă sunt umane şi dacă ar aparţine celor două fete dispărute.

O altă tânără, din judeţul Dolj, a dispărut tot din Caracal, în urmă cu mai multe săptămâni.

Citește și:

Detalii despre cazul celor două fete dispărute după ce au luat o mașină la ocazie


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.