FOTO.UPDATE. Încă un incident pe calea ferată. Un tren a deraiat în localitatea Coșbuc

-


UPDATE 12.58: Trenul accelerat Sighetu Marmaţiei – Bucureşti Nord care a deraiat în comuna Coşbuc, din judeţul Bistriţa-Năsăud, la trecerea la nivel cu DN 17, a fost repus pe şine în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă, iar circulația feroviară a fost reluată.

Traficul feroviar între staţiile Coşbuc şi Telciu, din judeţul Bistriţa-Năsăud a fost reluat după deraierea unui vagon de călători, vineri seara, informează CFR SA.

Circulaţia trenurilor între staţiile Coşbuc şi Telciu se desfăşoară în prezent cu restricţie de viteză, iar după finalizarea lucrărilor de consolidare a liniei de cale ferată, în curs de desfăşurare la această oră, trenurile vor circula cu viteză normală.

Echipele de intervenţie feroviare au eliberat trecerea la nivel, situată la intrare în staţia CF Coşbuc, în jurul orei 23.00, când a fost redeschis traficul rutier în zona pasajului, iar la ora 00.00 a fost repus pe şină vagonul deraiat şi retras în staţia Coşbuc. Pentru menţinerea continuităţii circulaţiei feroviare în judeţul Bistriţa-Năsăud, pe parcursul nopţii de 8 spre 9 martie s-a asigurat transbordare cu mijloace auto, pe relaţia Salva – Dealul Ştefăniţei, pentru călătorii din trenurile R 4136, R 4111-2, R 4133-2 şi R4135.

Traficul feroviar a fost închis în cursul serii de 8 martie, după ce un vagon din compunerea trenului R 4136, care circulă în relaţia Sighetu Marmaţiei – Dej Călători, a deraiat de un boghiu la intrare în staţia Coşbuc, în zona trecerii la nivel cu calea ferată.

UPDATE 6.01: Traficul rutier a fost deblocat, însă cel feroviar rămâne în continuare blocat, anunță ISU Bistrița Năsăud.

sursa foto: BistrițeanulȘtirea Inițială:

Știrea Inițială:

Trenul Inter Regio care leagă Sighetu Marmației de București a sărit, vineri seara, de pe șine pe raza localității Coșbuc, chiar la intersecția cu DN17C. De asemenea, traficul rutier, cât și cel feroviar sunt  blocate, potrivit Bistrițeanul.ro.

Incidentul s-a produs pe raza localității Coșbuc. Locomotiva și primul vagon al trenului Inter Regio care a pornit de la Sighetu Marmației și trebuia să ajungă la București a sărit de pe șine chiar la intersecția cu DN17C din localitatea Coșbuc.

sursa foto: Bistrițeanul

Circulatia rutieră a fost deblocată. Se circulă alternativ pe un sens, celălalt sens este ocupat de echipajul de descarcerare grea pentru asigurarea iluminatului la lucrările care se impun. Echipajele de politie rutiera asigura fluidizarea traficului rutier, a anunțat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița Năsăud.

La fața locului au intervenit echipele de intervenție de la CFR, SVSU Coșbuc, un echipaj SMURD și echipe de poliție. Nu au fost înregistrate victime.

Citește și:

Alianța USR – PLUS poate candida

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.