FOTO. Prinţul Charles împlineşte 70 de ani. Aniversare la Palatul Buckingham

-


Prinţul Charles de Wales împlineşte astăzi (miercuri) 70 de ani şi va deveni Rege când mama sa Regina Elizabeth a II-a va muri. Admiratorii susţin că acesta merită să fie Rege al Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, deşi anumite momente controversate din viaţa sa (mariajul eşuat cu Lady Di) şi a doua parteneră a sa de viaţă Camilla i-au adus ostilitatea unei părţi însemnate din rândul opiniei publice britanice.

„Eşti acuzat că eşti controversat numai pentru că încerci să atragi atenţia asupra unor lucruri care nu fac parte neapărat din perspectiva convenţională. Problema mea este că eu cred că sunt multe lucruri care trebuie făcute sau pentru care trebuie să te lupţi”, declara Prinţul Charles de Walles, într-un interviu acordat ediţiei din septembrie a publicaţiei GO, scrie Mediafax.

 

Charles Philip Arthur George, prinţ de Wales, duce de Cornwall, duce de Rothesay, conte de Carrick, baron de Renfrew, conte de Chester şi prinţ al Scoţiei s-a născut la palatul Buckingham din Londra, pe 14 noiembrie 1948.

A devenit prinţ de Wales în 1969. Dar, la 92 de ani, mama sa se simte încă bine şi nu are planuri să abdice, aşa că Charles va mai trebui să aştepte, potrivit unei analize publicate de Reuters. Susţinătorii monarhiei britanice consideră că Charles este devotat îndatoririlor sale.

În viaţa privată, acesta este pasionat de arte, cultură, teatru, literatură, operă şi pop – este mare fan al lui Leonard Cohen. De asemenea, se ocupă de grădinărit, citeşte opera lui Shakespeare, pictează  în acuarelă şi a scris cărţi pentru copii. De asemenea, acesta este un iubitor al României şi a promovat turismul în Transilvania. Charles a vizitat de mai multe ori ţara noastră şi a cumpărat câteva case în comuna Viscri.

Foto 1:

sursa foto: Daily Mail

 

Foto 2:

sursa foto: Daily Mail

 

Foto 3:

sursa foto: Mirror

 

Foto 4:

sursa foto: The Telegraph

 

Foto 5:

sursa foto: alamy

 

Foto 6:

sursa foto: All posters

 

 

Foto 7:

sursa foto: Arab News

 

Foto 8:

sursa foto: alamy

 

Foto 9:

sursa foto: alamy

 

Foto 10:

sursa foto: Mirror

 

Foto 11:

sursa foto: Elle

 

Foto 12:

sursa foto: Express.co.uk

 

Foto 13:

sursa foto: TransilvanianCastle.com

 

Foto 14:

sursa foto: TVR

 

Foto 15:

sursa foto: wikipedia

 

 

Foto 16:

sursa foto: touring romania

 

Foto 17:

sursa foto: You Tube

 

Citeşte şi:

Cea mai emoționantă declarație a unui dascăl pentru elevii săi: Mă scufund într-o mare de hârtii inutile, dar toate acestea pălesc în fața unei voci mici care spune: „Doamna, mi-a plăcut mult ora asta”

 

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.