Furați de politicieni, românii bat profesori și polițiști

-


Să spunem că ai mintea-n colțuri. Neuronii tăi se simt în cap precum un Tico într-o parcare goală de mall. Ai atâta spațiu de manevră încât alegi să parchezi tot pe locul rezervat persoanelor cu handicap.

Să presupunem că nu te-a hărăzit bărbosu` cu un IQ prea mare, și te zbați la limita dintre număratul pe degete și păstratul balelor în gură.

Analfabetismul funcțional e singurul lucru funcțional la tine.

Ce se întâmplă în creierașul tău mic și incapabil? Se adună frustrare. Nerv. Stres. Vezi că alții au și nu ești capabil să înțelegi de ce n-ai și tu. Auto-conștientizarea e materie de doctorat pentru tine.

Așa că materia ta cenușie nu înmagazinează informații vitale existenței, ci un prost sentiment de nedreptate.

Undeva adânc înțelegi cine te fură (politicienii), dar n-ai capacitatea să înțelegi cum. E prea complicat să înțelegi și economie, și sociologie, și psihologie… tu știi bucățica ta. Dar furia se adună și trebuie s-o manifești.

Așa că împarți pumni unde nu poți da idei și vorbe.

Profesori? Profesorii-s proști, merită bătuți. Se cred așa superioși și importanți. Merită altoiți că ei îți strică viitorul dintr-o mișcare de stilou. Se plâng toată ziua că n-au salarii bune, dar n-au pentru că dau note mici unora care peste ani vor ajunge în Parlament și le vor face lor salariile. Vedeți? Nu-s așa deștepți.

Ar trebui să dea note de 3 și 4 celor deștepți, care apoi pleacă din țară și se realizează prin alte părți. Nu amărăștenii care apoi fac o combinație, un gigi-bigi să meargă treaba.

Profesorii-s proști.

Caz ȘOCANT la o școală din România. Profesoara UMILITĂ și BĂTU…

Imagini șocante filmate într-o școală din România. O profesoară estă bătută, împinsă, înjurată de către elevii săi!Incidentul a avut loc la Școala Gimnazială din comuna Poroschia din județul Teleorman. Profesoara este batjocorită și bătută de elevi, în sala de clasă, incidentul fiind filmat chiar de unul dintre agresori.Potrivit observator.tv, scandalul ar fi început la sfârșitul orei de educație civică. Elevi din clasa a VIII-a nu au lăsat-o pe profesoară să iasă din clasă. Au bătut-o și au înjurat-o.În înregistrare se vede cum profesoara este lovită cu palmele de către un elev, apoi este agresată verbal chiar de cel care filmează, cadrul didactic nefiind lăsat să părăsească sala de clasă.Profesoara pare că ar vrea să riposteze către un elev, însă acesta reacționează din nou violent. Întreg incidentul e filmat de un alt elev, care, l-a rândul său, aruncă la adresa profesoarei cuvinte jignitoare: "Nu atinge telefonul, că-l șifonezi", e auzit strigând către dascăl.În clasă se află și alți elevi, printre care și fete, care nu intervin în niciun fel, ci, dimpotrivă, par a fi amuzate. Incidentul a avut loc, se pare, marți.Directoarea școlii a recunoscut personajele din clip și spune că profesoara este suplinitoare la școala ei și că are probleme în stăpânirea elevilor la cursuri.Valeria Gherghe, de la Inspectorul Școlar Teleorman, a declarat, pentru Observator TV: "Nu știe nici directoarea când s-a întâmplat, acum ce am văzut. Este profesor suplinitor la școala respectivă, este de anul acesta, are două ore."Inspectoratul Județean Teleorman va demara o anchetă începând de luni, când copiii vor reveni la ore.http://www.reporterntv.ro/stire/caz-socant-la-o-scoala-din-romania-profesoara-umilita-si-batuta-de-elevi-care-au-filmat-toata-scena-taci-ca-te-ia-mama-dracului

Posted by Calculator Salarii Invatamant on 1 Decembrie 2017

Pe cine mai bat românii? Pe polițiști. Că-s proști și nu arestează politicieni. „Nu știu, nu-mi pasă mie de rolurile-n stat, eu vreau ca ăla de la rutieră care mi-a luat carnetul să-l aresteze pe ăla care a devalizat statul!”. Asta nu-i din imaginația mea, ci parafrazez din mintea unor români.

Așa că-l bați și pe polițist. Mai ales în momentele când își face treaba, așa cum poate el.

A venit să despartă o bătaie? Îi dai una. Vrea să rețină un turbulent? Îi dai una că-ți agresează apropiatul, care nu-i coleric, ci doar mai pasional.

Oricum, dai în polițist. Îl înjuri. Îl desconsideri. Tu îi plătești salariul să închidă ochii la găinăriile tale și „să-i prindă p-ăia mari, da?”.

Așa-i românul. Își alege lideri proști ca să se simtă îndreptățit să lovească orice formă de autoritate.

Românul e deștept.

Urmărește Jurnaliștii.ro și pe Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi și mai importante știri ale zilei!


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.