Gabriela Firea ar putea ajunge și Prima Doamnă a României? Despre candidatura soţului ei la prezidențiale

-


Gabriela Firea susține că nu a fost consultată de soţul ei, primarul Florentin Pandele, în legătură cu intenţia sa de a candida la preşedinţie, dar că îl susţine în acest demers.

 

„Da, ar fi frumos? Ce frumos ar fi. Soţul meu e un om liber, într-o ţară liberă. Recunosc că, deşi ne consultăm pe deciziile mari, nu m-a consultat cu această decizie, dar îmi susţin soţul”, a declarat Gabriela Firea.

Întrebată dacă este posibil ca prezidenţiabilul PSD să fie o persoană din exteriorul partidului, Firea a declarat că orice variantă este posibilă, atâta timp că principalul criteriu este acela de şanse pe care le are: „Asta se va decide după o analiză ştinţifică, nu după ureche”.

Florentin Pandele, primarul oraşului Voluntari, a anunţat, joi seară, că intenţionează să candieze la alegerile prezidenţiale ca independent. „Astăzi (joi, n.r) m-am hotărât, e Brâul Maicii Domnului în Voluntari, nu am făcut niciun plan (…) îmi anunţ candidatura la preşedinţia României ca independent. Voi candidat independent. (…) Sunt primar de 19 ani. Am luat parte la nenumărate campanii. (…) Gabi (Gabriela Firea, primarul general. n.r) a spus de nenumărate ori că nu va candida. Candidez din partea mea, ca tată al copiilor mei, îmi doresc să trăiască într-o ţară liberă, nu într-o ţară care este instaurată teroarea”, a declarat Florentin Pandele, la RomâniaTv.

Citește și: Dăncilă și-a deschis pagină de Facebook. A plouat cu mesaje de „susținere”: „Ați renăscut ca pasărea Phoenix, mai puternică și înțeleaptă”


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.