Gică Popescu, noul consilier al premierului Tudose

-


Premierul Mihai Tudose a declarat, că l-a numit pe fostul internaţional, Gică Popescu, consilier personal pentru a se ocupa de pregătirile necesare pentru organizarea Campionatului European de Fotbal din 2020.

„Am găsit nişte oameni extraordinari care se pricepeau să facă o bancă, o autostradă. Domnul Ciolacu a zis să luăm pe cineva care a făcut fotbal. Pe cineva care ştie unde e UEFA. S-a discutat cu soluţia respectivă, în decembrie. Care a vrut să vadă dosarul, să ştie în ce se bagă. Azi a zis da. De azi am un consilier nou, îl cheamă Gică Popescu”, a declarat  Mihai Tudose, miercuri seara, la postul Antena3.

Potrivit acestuia, România nu a făcut nimic concret pentru organizarea CE de fotbal “deşi se bătuse palma cu UEFA”.

„În 2013, România s-a bătut în piept că organizează o grupă de la CE de fotbal. Am bătut palma cu UEFA, am fost foarte mândri în momentul ăla. Nu s-a făcut nimic. Ne trebuiau patru stadioane”, a adăugat Mihai Tudose.

El a mai spus că  la discuţia initial Gică Popescu a venit însoţit de Gică Hagi.

„I-am spus că îi mulţumesc că de azi îţi nenoroceşti din nou viaţa. Nu ştiu dacă i-am făcut un bine. Sunt convins că şi Gică Hagi va da o mână de ajutor. Când i-am chemat la Guvern în decembrie, erau mai timoraţi. Le-am spus că noi trebuie să fim timoraţi”, a conchis Mihai Tudose.

România a primit în 2014 dreptul de a organiza pe Arena Naţională trei meciuri din cadrul fazei grupelor CE din 2020 şi o partidă din optimile de finală.

Mai puteţi citi şi: Cine plăteşte pentru ratarea Centenarului Marii Uniri?

 

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.