Giurgiu: „Este de o stupizenie și de un comic involuntar teribil”. Noul clip de promovare a României

-


„Ridicol”. Așa caracterizează regizorul Tudor Giurgiu noul clip de promovare a României. Textul a fost schimbat față de cel inițial. „Pentru că am dat-o în bară cu ultimul videoclip, am revenit cu o voce mai scumpă..”, începe noul clip. Regizorul spune că un astfel de clip nu l-ar face să vrea să vină să viziteze țara, dacă ar fi străin.

Noul clip de promovare a României 2

Publicată de Deiu Stanciu pe Duminică, 24 martie 2019

„Este de o stupizenie și de un comic involuntar teribil, nu cred că vreun străin poate să vadă așa ceva și să spună: wow, pun România pe hartă. Nu m-a emoționat deloc, mi se pare de un ridicol, de la un cap la altul, să aduci o dronă să o plimbi prin locuri din țară. Gândim și judecăm cu stereotipuri”, a spus Tudor Giurgiu la emisiunea „În fața ta”, de la Digi24.

Despre scoaterea Dracula din clipurile de promovare, regizorul a spus că nu ar trebui scos. „Dar de ce nu se face o reconstituire, nu știu, să faci un filmuleț amuzant de un minut la castelul, la hotelul de la Tihuța, nu știu dacă mai există, din Năsăud, care e de un comic absurd, o replică grotescă a castelului lui Dracula. Știu că sunt străini care vin, sărbătoresc Halloween-ul, noi nu avem autoironie, lucru remarcat și când se făceau emisiuni de travel aici și toți oficialii din turism era scorțoși”, a mai precizat Tudor Giurgiu.

Ministerul Turismului a făcut public noul videoclip de promovare a României. Filmul are 3 minute şi jumătate şi mesajul: „România, o destinație pentru 365 de zile de vacanță pe an„.

În imagini apar clădiri istorice şi obiceiuri populare, alături de cluburi și festivaluri de muzică. Pe coloana sonoră se aude naistul Nicolae Voiculeț. Ilie Năstase nu mai apare în cel de-al doilea clip.

Citește și: Decizia Colegiului Medicilor cu privire la moartea copilului de la Spitalul Sanador


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.