Globurile de Aur 2020. Ellen DeGeneres va fi premiată pentru contribuţiile sale din televiziune

-


Prezentatoarea tv şi actriţa Ellen DeGeneres va fi recompensată în cadrul celei de-a 77-a ediţie a Globurilor de Aur, cu trofeul onorific Carol Burnett Award, pentru contribuţiile sale aduse televiziunii, au anunţat luni oficialii Asociaţiei presei străine de la Hollywood (HFPA), scrie Agerpres.

În momentul de faţă, actriţa Ellen DeGeneres a primit trei nominalizări la Globul de Aur pe parcursul carierei sale, toate pentru interpretarea personajului Ellen Morgan din sitcomul „Ellen”, difuzat de postul ABC. În 1997, acest sitcom a devenit atunci celebru întrucât rolul principal era interpretat de o persoană gay care îşi dezvăluise public orientarea sexuală.

Pe de altă parte, talk-show-ul „The Ellen DeGeneres Show” a fost o prezenţă constantă la premiile Daytime Emmy pe durata celor 16 ani de difuzare, câştigând 11 trofee la categoria „cel mai bun talk-show” şi patru trofee obţinute de Ellen DeGeneres la categoria „cel mai bun prezentator”.

De asemenea, aceasta a devenit al doilea artist recompensat cu Carol Burnett Award, un premiu înfiinţat pentru a celebra noua „epocă de aur” din industria de televiziune. Anul trecut, la ediţia sa inaugurală, premiul a fost atribuit chiar actriţei care a dat numele trofeului – Carol Burnett.

Cea de-a 77-a ediţie a galei de decernare a Globurilor de Aur va avea loc pe 5 ianuarie.

Citeşte şi:

Simona, campioană şi la finanţe în 2019

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.