Grindeanu își ceartă miniștrii: ,,Vă rog să vă abțineți”

- 1


Premierul Sorin Grindeanu a mustrat miniștrii din Cabinetul său, joi, în ședința de Guvern, și le-a solicitat să nu facă declarații pe temele care țin de alte portofolii.

El a dat exemplu și a atras atenția că ,,foarte puțini miniștri nu și-au dat cu părerea” despre impozitul pe gospodărie, precizând referitor la acest subiect că  toată lumea merge la televizor și ,,își dă cu părerea” fără a avea un proiect clar.

„Nu-mi doresc ca altcineva să discute despre lucrurile dintr-un minister decât titularul de la acel minister. Îmi doresc ca ceea ce înseamnă mult discutatul impozit pe gospodărie, am văzut că este o întreagă efervescență. Toată lumea merge la televizor și își dă cu părerea fără a avea, până în acest moment, un proiect clar, concis. Sunt discuții la Ministerul Finanțelor, sunt foarte multe discuții. Astea sunt lucruri premergătoare. Până când nu vom ajunge la ceea ce am spus că vom face și până când nu avem un draf final, v-aș ruga să vă abțineți”, a spus Grindeanu, la începutul ședinței de Guvern.

El a spus că singurul care poate să vorbească în numele Executivului pe acest subiect este ministrul Finanțelor.

„Am văzut foarte puțini dintre dumneavoastră care să nu își dea cu părerea despre acest subiect și despre altele. Fiecare să își gestioneze domeniul pe care îl are”, le-a transmis premierul miniștrilor.

El a mai adăugat: „Nu-mi doresc, și am și cerut să se facă o inventariere, ca altcineva decât cei care sunt titulari pe posturi să discute despre lucruri care țin de alte ministere. Nu vreau să aflu despre anumite investiții la Ministerul Apărării decât declarații ale ministrului Apărării”, a afirmat prim-ministrul.

Citește și:

Iarna s-a întors: ce zone sunt afectate din cauza vremii. Anunțul meteorologilor


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 1 comment
bookmark icon

One thought on “Grindeanu își ceartă miniștrii: ,,Vă rog să vă abțineți”

  • Gindeanu nu este material de prim ministru. Eu il rog sa isi dea demisia si sa se abtina de a face afirmatii in numele unei tari care nu l-a ales si ii considera parditul PSD extrem de corupt si nociv.

    0

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *