Halep-Begu, semifinală românească la Shenzen

-


Liderul clasamentului WTA, Simona Halep a câștigat, joi dimineața, meciul cu sportiva bielorusă, Aryna Sabalenka ( locul 73 WTA),  cu scorul de 6-2, 6-2, și va juca mâine semifinala împotriva Irinei Begu.

 Simona Halep nu a întâmpinat probleme în faţa unei jucătoare din Belarus care a făcut numeroase greșeli de care a profitat din plin tenismena noastră, scrie gsp.ro

Jucătoarea nostră  şi-a pierdut serviciul o singură dată în meciul cu Sabalenka, în primul set, dar a reacţionat extrem de bine şi nu a cedat niciun moment iniţiativa.

„Ştiam că loveşte foarte puternic, dar am stat bine pe picioare şi am putut bloca fiecare lovitură. Am simţit că am jucat foarte bine. Mâine va fi un meci greu împotriva unei alte românce, dar îmi doresc să înving. Mă simt bine la Shenzhen şi vreau să le mulţumesc tuturor celor care au venit astăzi să mă urmărească”, a declarat  Simona Halep, la finalul partied cu Aryna Sabalenka.

Simona Halep și Irina Begu  s-au mai duelat de trei ori până acum, la Hobart în 2012 şi la Madrid şi Wuhan în 2016, iar Simona  a câştigat toate cele trei întâlniri.

De asemenea, Halep şi Begu joacă împreună în proba de dublu a turneului de la Shenzhen, unde sunt calificate în semifinale.

Mai puteți citi și: Turcia pe înțelesul tuturor: Episodul 4

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.