Handbal feminin: CSM Bucureşti va întâlni echipa HC Vardar în semifinalele Ligii Campionilor

-


CSM București, deținătoarea trofeului Ligii Campionilor câştigat în 2016, la Budapesta, va întâlni echipa macedoneană Vardar Skopje în semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminine, conform tragerii la sorţi de marţi, de la Budapesta.

Turneul Final Four este programat la Budapesta, în 6 mai având loc semifinalele, iar în 7 mai finala mică şi cea pentru câştigarea trofeului.

Campioana Europei la handbal feminin se va duela cu Vardar Skopje în primul meci din Final Four-ul Ligii Campionilor care se va disputa la Budapesta, în luna mai.

În cealaltă semifinală se vor înfrunta din nou Gyori Audi ETO KC, finalista din 2016, și Buducnost Podgorica, echipa la care joacă românca Cristina Neagu.

În ambele zile, 6 și 7 mai, primele meciuri vor avea loc de la ora locală 15.15 (16.15, la București), respectiv 17.45 (18.45 în România).

În 2016, CSM Bucureşti a câştigat Liga Campionilor. În 8 mai, CSM s-a impus, la Budapesta, în finala Ligii Campionilor, în faţa formaţiei Gyor ETO,  iar echipa din Capitală a obținut și adus trofeul în România după 52 de ani.

Citește și:

Theresa May a anunțat organizarea de alegeri anticipate

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *