Imagine revoltătoare la Spitalul de Pediatrie din Craiova

-


O fotografie postată pe Facebook arată condiţiile mizerabile de la Spitalul de Pediatrie din Craiova, unde sunt cazaţi bolnavii. În imagine se vede un copil aşezat într-un pătuţ cu zabrele ruginite de genul celor din anii 80, alături de o măsuță pe care sunt lăsate resturi de mâncare, vase și obiecte de igienă personală.

 

Poza a devenit virală pe reţelele sociale unde românii şi-au exprimat deschis nemulţumirile legate de unitatea spitalicească din Craiova, iar cel care a postat imginea ruşinii a lăsat şi un mesaj sugestiv pentru ceea ce se întâmplă la spital, scrie fanatik.ro.

”Așa arată în secolul XXI SPitalul de Urgență din Craiova, secția pediatrie…Paturi vechi de peste 30 de ani, fără perne…mizerie de nedescris, miross insuportabil în saloane, goange, fără condiții sau locuri amenajate pentru părinții care însoțesc copiii”, a scris cel care a postat fotografia, pe reţelele sociale.

În urmă cu patru ani, autorităţile din Craiova se laudau numai cu renovările efectuate la secţia de pediatrie a Spitalului Filantropia şi arătau că pentru renovarea spitalului au cheltuit aproximativ un milion de lei, dintre care cei mai mulţi bani au venit de la bugetul local.

Autorităţile mai anunţau atunci că şi Maternitatea Spitalului Filantropia din Craiova a fost complet renovată cu bani de la bugetul local şi din sponsorizări.

Citeşte şi:

Președintele a depus o coroană la Clubul Colectiv

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.