În căutarea unui antrenor pentru Simona. Năstase nu poate

-


Cine o va antrena pe Simona Halep astfel încât să obțină noi trofee de Grand Șlem? Deși s-a vehiculat inclusiv numele lui Ilie Năstase, acesta susține că Simona nu ar mai avea nevoie de antrenor, iar el nu poate s-o antreneze.

 

„Nici eu nu ştiu ce antrenor să aleagă, Simona ştie cel mai bine. Eu am zis că ea nu are nevoie de antrenor. Eu când jucam aveam o domnişoară în colţul terenului şi mă inspira mai bine… Glumesc. Dar eu cred că atunci când eşti numărul 1 mondial nu prea mai ai nevoie de antrenor.

Poate să îţi organizeze antrenamentele şi programul, dar ca tenis Simona Halep ştie ce are de făcut. Eu nu m-aş băga să o antrenez că iar iau amenzi, sar la arbitri, eu mă enervez. Dar ea ştie să joace tenis, nu are nevoie”, a spus Ilie Năstase, potrivit Digi Sport.

Simona Halep şi Darren Cahill s-au despărțit după o colaborare după trei ani. Cu ajutorul lui, Simona a reuşit să câştige primul Gran Şlem din carieră şi să ajungă numărul 1 WTA.

Năstase a vorbit și despre Marius Copil, numărul 61 mondial, care a pierdut finala de Basel în fața lui Roger Federer: „Marius Copil e foarte bine acum, mai ales că performanţa şi jocul bun le-a avut împotriva lui Federer, care nu e un oarecare. După mine, dacă era mai atent putea câştiga finala atunci în două seturi”.

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.