În sfârşit, Simona Halep şi-a găsit antrenor. „Avem o bună legătură și face lucrurile mai ușoare”

-


Fostul lider al clasamentului WTA, Simona Halep (locul3, WTA) s-a hotărât să meargă pe mâna antrenorului Daniel Dobre în acest sezon întrucât are o conexiune foarte bună cu acesta.

 

 

„Am un antrenor român, cu care am mai lucrat înainte, chiar și în timpul când mă antrenam cu Darren. Numele lui este Daniel Dobre, am lucrat și înaintea lui Darren, așa că mă cunoaște destul de bine și mă simt mulțumit de această decizie”, a declarat Simona Halep, înaintea debutului său din turul al doilea de la Turneul de la Miami, potrivit site-ului oficial al WTA.

Sportiva noastră a început anul competiţional fără antrenor, după despărţirea de australianul Darren Cahill, şi a testat o scurtă colaborare cu belgianul Thierry Van Cleemput, după Australian Open înainte de a se despărți definitiv după Qatar Total Open.

„Am încredere în el și am avut o bună colaborare în trecut.Cel mai important lucru este că mă simt bine cu el, avem o bună legătură și face lucrurile mai ușoare. Am mai lucrat cu el înainte, aşa că mă cunoaşte foarte bine şi sunt fericită că este în echipa mea. Am încredere în el şi am avut o colaborare bună în trecut. Cred că cel mai important lucru este că mă simt bine cu el şi avem o conexiune foarte bună”, a subliniat Simona Halep.

Noul antrenor al Simonei,  Daniel Dobre are o experienţă importantă în tenisul românesc, fiind considerat  în momentul de faţă drept unul dintre cei mai buni specialişti. Acesta a mai antrenat-o în trecut şi pe Alexandra Dulgheru.

„Am avut trei ani plini cu Darren, pe care îi pot descrie ca fiind cei mai buni. Este greu să alegi doar unul. Faptul că un antrenor are încredere şi crede în tine, este cel mai bun lucru pentru că un jucător să se simtă liber şi încrezător în instanță. Trebuie să simt o conexiune, o inspiraţie, întotdeauna vrei un antrenor cu cea mai bună tehnică, dar după 20 de ani de tenis, nu poţi schimba mult tehnic sau tactic”, a adăugat Simona Halep, pentru site-ul oficial al WTA.

Citeşte şi:

Parteneră surpriză pentru Simona Halep la Miami

 

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.