Incendiu în Bacău, nestins după 17 ore

-


Incendiul izbucnit sâmbătă la groapa de gunoi a municipiului Bacău este în continuare nestins, după 17 ore de la izbucnire.

Intervenţia pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Bacău este de durată din cauza suprafeţei mari şi a cantităţii de deşeuri. Focul arde mocnit pe o suprafaţă de aproximativ un hectar, deşeurile arzând la suprafaţă şi coborând în profunzime.

„Pompierii ISU Bacău continuă acţiunile de intervenţie în cazul incendiului de la groapa de gunoi care nu a fost stins nici după 17 ore. Acţionăm cu şase autospeciale pentru stingere, avem la faţa locului şi o ambulanţă SMURD şi două autospeciale pentru primă intervenţie şi comandă însumând 33 de pompieri militari. Este o intervenţie de durată din cauza suprafeţei mari şi a cantităţii de deşeuri, incendiul fiind unul de adâncime. Focul arde mocnit, deşeurile au ars la suprafaţă şi acum coboară în profunzime. La acestea se adaugă şi drumul anevoios”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu, potrivit Mediafax.

Din fericire, nu se pune problema extinderii incendiului de la groapa de gunoi a Bacăului.

Citește și: 24 de ore de foc aprig. Incendiu de amploare în Galaţi

Încă o victimă a incendiului din Colectiv

De ce crede Arafat că termenul pentru obținerea autorizației de securitate la incendiu nu mai trebuie prelungit

Ghid de supravieţuire în cazul unui mare incendiu

UPDATE. Incendiu puternic în Baloteşti


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *