Închisoare pe viață pentru criminala de la metrou

-


Magdalena Șerban, femeia care a împins o tânără în fața metroului, în urmă cu peste un an, a fost condamnată, marți, la închisoare pe viață. Sentința definitivă a fost dată de Tribunalul București.

Criminala de la metrou, Magdalena Șerban, și-a expus luni de zile pe Facebook starea de dereglare psihică foarte gravă, însă cei mai mulți dintre cei pe care îi avea în lista de prieteni au râs de ea și atât. Poate niciunul dintre prietenii ei de pe Facebook nu este psihiatru, dar e trist că nimeni nu s-a gândit să sesizeze autoritățile.

Din ceea ce a scris pe reţelele de socializare, se putea deduce că femeie lucra ca menajeră în Spania. Femeia îl acuză de fratele ei că l-a tăiat cu sabia pe tatăl lor şi că ar fi violat-o.

„Mă numesc Șerban Magdalena și sunt din Craiova.La 6 luni am făcut o operație care nu a reușit doctorului arab Pesamosca după care am rămas cu o malformație la organul meu sexual.

La vârsta de 5 ani m-a dezbrăcat fratele meu Șerban Lucian și m-a violat ,mi-a văzut malformaţia la organul meu sexual,mi-a introdus degetele pe acolo și m-a jignit.

La vârsta de 10 ani,m-a spus la un vecin,apoi la altul.Eu am început să lucrez și să aduc bani în casă iar el îmi cerea mereu și dacă nu îi dam mă jignea.Șerban Lucian a intrat la servici în Armata Română-pericol pentru mine.

Șerban Lucian se purta agresiv verbal și fizic,l-a tăiat pe tata cu sabia,a fost o minciună referinţa lui la Armata Română,a furat carne când lucra la abator pentru că și vindea, se bătea cu colegi,este un bețiv.

Șerban Lucian s-a însurat cu o femeie răutăciosă Ramona care s-au aliat cu mama și mi-au făcut viața imposibilă pentru că a vorbit la lume despre defectul meu la sex și mi-au distrus viața socială.

Șerban Magdalena pleacă în Spania la o femeie Popescu Iuliana care trăia într-un apartament cu Emilio Lozano Martinez care vorbind cu Șerban Lucian au auzit de defectul meu la sex,m-au drogat și mi-au violat intimitatea și drepturile unei persoane. (…)

Fotografia cu malformația mea la sex a ajuns la Șerban Lucian care ajutat de șefii lui au dat-o pe un sait al Armatei Române unde au văzut cei din UE,iar apoi Javier Santos Castellano mi-a spus mie,iar eu la Poliție,Interpol,Cedo, Parchetul Militar…sunt în Greva Foamei de 502 ore în Craiova”, sunt mesaje postate de Magdalena Şerban pe Facebook.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.