Un nou incident pe calea ferată. Locomotiva trenului 74-1 a deraiat

-


Locomotiva trenului 74-1, care circula în relaţia Braşov – Budapesta, a deraiat între staţiile Sălişte şi Apoldu de Sus, arată CFR SA. De asemenea, nu sunt alte trenuri afectate de acest eveniment feroviar. Trenul 74-1 circulă în relaţia Braşov – Budapesta.

 

„Între staţiile  Sălişte şi Apoldu de Sus ( SRCF Braşov) s-a produs deraierea de o osie a locomotivei trenului 74-1 ( CFR Călători ). A fost îndrumată locomotivă de ajutor, din staţia Sibiu, trenul urmând să fie reînscris în circulaţie în maximum 15 minute, pe ruta deviată Sibiu-Copşa Mica-Alba Iulia-Vinţu de Jos”, potrivit comunicatului de presă al CFR SA.

Comandantul ISU Sibiu, Cosmin Balcu, a declarat sâmbătă, pentru Agerpres, că nu există informaţii că vreo persoană ar fi fost rănită, după ce locomotiva unui tren de călători a deraiat între Apoldu şi Sălişte.

„Informaţia a venit la ora 10.58 de la un angajat de la CFR. Ni s-a spus că nu există pagube sau victime”, a explicat Cosmin Balcu.

Potrivit acestuia, cei de la CFR au dat asigurări că locomotiva va fi repusă pe şine în cel mai scurt timp.

O altă locomotivă a fost trimisă să preia cele două vagoane cu cei 50 de călători să-i transporte la Budapesta, pe o altă rută. Potrivit IPJ Sibiu, o echipă a Agenţiei de Investigare Feroviară Română (AGIFER) de la Bucureşti se va deplasa pentru a investiga cauzele producerii acestui eveniment.

Știre în curs de actualizare.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.