Indemnizația pentru creșterea copilului – ce coșmar!

-


Indemnizația pentru creșterea copilului- ce coșmar! Despre indemnizaţia pentru creşterea copilului se pot scrie tone de articole. Că e bună, că îţi dă senzaţia că ai o plasă de siguranţă. Indemnizaţia aia nu te face să vrei să ai copii, dar îţi dă senzaţia că undeva ai o soluţie dacă nu îţi mai ajung economiile.

Da, în România, nu ştiu cum e în alte ţări, în România trebuie să ai ceva bani…puși la saltea, dacă vrei să faci un copil. Altfel nu eşti sută la sută sigură că vei rezista. Aş vrea să trăiesc într-o ţară în care să simt că le pasă.

Eu am prins plafonarea la 3400 ron. N-aş fi putut să trăiesc decent din banii ăştia. Numai dacă iau ratele la numărat şi nu îmi iese calculul. Aşa că m-am întors la muncă… Ca mine sunt multe mămici, genul ăla care chiar au făcut şi vor să facă ceva, să lase ceva după ele, să fie eficiente. Genul ăla care moare de dorul copilului!

Când ne sunt păstrate dările, ele sunt mai mereu calculat în funcţie de cât câştigăm. Acum, când vorbim de ipoteza în care statul ar urma să dea ceva bănuţi, atunci intervine buba. Fie că ai de aşteptat să îţi recuperezi banii din Cuminţenia Pământului, fie că e vreo recalculare care a ieşit, în mod straniu, în favoarea ta.

Aşa că vreau doar să vă rog să aveţi grijă de voi, n-aş băga mâna-n foc că o să ne ajute cineva.

Citește continuarea pe: www.perfectimperfecte.ro


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *