Indemnizaţiile de şomaj şi pensiile se vor plăti mai devreme

-


Indemnizaţiile de şomaj şi pensiile se vor plăti mai repede în luna aprilie, având în vedere Sărbătorile Pascale, anunță Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale.

Astfel, achitarea indemnizaţiilor de şomaj se va realiza la domiciliul beneficiarilor în perioada 11 – 14 aprilie.

Devansarea este valabilă şi pentru beneficiarii care îşi primesc drepturile privind asigurările pentru şomaj prin virament bancar.

În luna aprilie, plata pensiilor la domiciliul pensionarilor se va realiza în perioada 12-26 aprilie, calendar devansat cu două zile, potrivit unui anunţ al Casei Naţionale de Pensii Publice (CNPP).

„Având în vedere apropiatele Sărbători Pascale şi din dorinţa de a veni în sprijinul beneficiarilor de pensii, Casa Naţională de Pensii Publice şi CN Poşta Română SA şi-au manifestat disponibilitatea de a devansa plata pensiilor cu două zile. Astfel, în luna aprilie, plata pensiilor la domiciliul pensionarilor se va realiza în perioada 12 – 26 aprilie, iar în cazul pensionarilor avizaţi la domiciliu (persoane care nu au fost găsite acasă) plata se face până la data de 27 aprilie, la ghişeele poştale”, se arată spune în anunţul CNPP.

Citește și:

Dragnea a pus ,,la dospit” legea salarizării unitare: Cu cât vor crește salariile bugetarilor


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *