Între primărie şi prezidenţiale, Firea spune de ce a pierdut PSD-ul alegerile

-


Primarul Capitalei, Gabriela Firea susţine că PSD a pierdut alegerile europarlamentare din cauza cotei scăzute de încredere pe care a avut-o Liviu Dragnea,în contextul în care acesta ar fi propus românilor „teme care au deranjat”.

 

„Dacă PSD a pierdut alegerile europarlamentare – şi le-a pierdut ruşinos, sunt pierdute – noi nu am făcut analiza, dar din ce s-a afirmat public şi din ce discută colegii, în primul rând motivul esenţial a fost acela că Dragnea a avut o cota scăzută de încredere şi a propus României teme care au deranjat sau teme care au fost interpretate greşit sau campania adversarilor a fost mai puternică decât temele puse pe tapet de domnul Dragnea. Cele care au iritat sau care au fost folosite în reţelele de socializare şi care l-au dus pe Dragnea în situaţia de a fi demonizat”, a declarat Gabriela Firea, la postul România TV.

Potrivit acesteia, din cauza propunerilor lui Dragnea a fost pedepsit şi partidul.

În privinţa alegerilor prezidenţiale, Firea susţine că a intrat în competiţie întrucât lucrurile nu merg în „direcţia bună” pentru PSD.

„Am spus trei ani că nu candidez pentru că PSD avea candidat – domnul Dragnea. Şi chiar nu aveam intenţie să intru într-o competiţie internă cu domnul Dragnea, care oricum avea toate instrumentele să câştige toate bătăliile interne aşa cum se vede că si doamna premier are aceleaşi instrumente preluate de la domnul Dragnea pentru a câştiga orice bătălie. E greu să lupţi cu premierul care are toate mijloacele de convingere. Am intrat în competiţie – candidat la candidatură – pentru că văd că lucrurile nu merg în direcţia bună şi pentru că mi-e teamă că vom pierde nu doar prezidenţialele, ci şi localele şi parlamentarele. Şi nu am vrut să fiu în situaţia când colegii îmi spuneau că sunt vanitoasă şi menţin procentul de credibilitate din ţară doar petru mine pentru la anul, la locale, şi că nu sunt om de echipă”, a adăugat Gabriela Firea.

În momentul de faţă, fostul lider PSD Liviu Dragnea este încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde execută pedeapsa de 3 ani şi 6 luni de închisoare dispusă în dosarul anagjărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Citeşte şi:

Universităţile de medicină din ţară, la mare căutare de absolvenţii de liceu. Profesia de medic a redevenit atractivă

 

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.