Iohannis l-a pus la punct pe Dragnea în chestiunea suspendării: Obsesie! ”Omul și-a luat o pălărie prea mare”

-


Președintele Klaus Iohannis, aflat la Bruxelles, la Summitul NATO, i-a răspuns lui Liviu Dragnea după atacul de miercuri seară de la Antena 3 pe tema suspendării și a implicării șefului statului în decizia condamnării din dosarul angajărilor fictive.

 

”Nu l-am ascultat (la emisiune- n.r.), dar am citit anumite știri. E îngrijorător. Este mai mult decât evident că omul ș-a luat o pălărie prea mare. Nu face față.

Cu această pălărie și-a terminat argumentele politice. Încep atacurile.

Dacă ar fi un simplu politician, aș lăsa-o asa.

Acest om conduce cel mai mare partid și conduce prin interpuși guvernul

Întrebat dacă este pregătit de suspendare, așa cum l-a amenințat liderul PSD, Iohannis a spus: ”Aș răspunde cu un singur cuvânt: Obsesie!”.

Acuzațiile lui Dragnea

Este ferm deschis subiectul suspendării preşedintelui Iohannis, pentru că doar faptul că a semnat decretul de revocare a doamnei Kovesi nu înseamnă că ăsta era  singurul motiv de suspendare.

– Sută la sută demersul privind suspendarea preşedintelui va merge mai departe, iar la ora asta nu ştie ce ar trebuie să se întâmple ca acest lucru să se oprească în toamnă.
-Raluca Turcan i-a promis preşedintelui Iohannis că, dacă dumnealui aranjează condamnarea mea, ea garantează că dă Guvernul jos a doua zi. Condamnarea mea s-a realizat, Guvernul n-a picat. Bun, nici acum nu au înţeles şi nu vor înţelege niciodată ce înseamnă acest partid, ce înseamnă PSD. (…) Nu-s prost. E clar ca miza principală a lui Iohannis este ca eu să nu mai exist.
-Întrebat dacă el crede că Iohannis a contribuit la condamnarea sa, acesta a spus: „Da. Asta este părerea mea”.
viewscntLiderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat în 21 iunie la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, pentru instigare la abuz în serviciu. El a fost achitat pentru infractiunea de fals intelectual.

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.