Iohannis, un nou mesaj adresat românilor de Anul Nou: ”Privim spre noul an cu multă speranţă şi încredere că vom trece cu bine peste această grea încercare”

-


Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj cu prilejul Anului Nou în care subliniază că reîntoarcerea la normalitatea de dinainte de pandemia de COVID-19 este tot mai aproape, deși acest lucru depinde de fiecare dintre noi.

Vă redăm integral mesajul președintelui României Klaus Iohannis:

„Dragi români, ne aflăm la finalul unui an extrem de dificil, în care viaţa noastră a fost schimbată radical de o pandemie fără precedent. Vă mulţumesc pentru responsabilitatea de care aţi dat dovadă şi pentru implicarea în efortul comun de a limita răspândirea acestui teribil virus şi de a-i proteja pe semenii noştri.

Din păcate, prea mulţi oameni au pierdut lupta cu boala şi gândurile mele se îndreaptă acum şi către familiile îndoliate.

Privim spre noul an cu multă speranţă şi încredere că vom trece cu bine peste această grea încercare.

Reîntoarcerea la normalitatea care ne lipseşte tuturor este tot mai aproape, dar depinde de fiecare dintre noi să continuăm să fim responsabili pentru ca acest obiectiv al nostru să devină realitate cât mai curând.

Vă doresc tuturor multă sănătate şi un An Nou fericit!

La mulţi ani!”.

Citește și:

Stelian Ion: ”Astăzi vom trimite la CSM proiectul pentru desființarea SIIJ”


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.